کوکو سیب زمینی به روش های مختلف | کوکو سیب زمینی مجلسی
کوکو سیب زمینی رو تکراری درست نکن | 3 روش کوکو سیب زمینی مجلسی
طرز تهیه کوکوی سیب زمینی را به روش های مختلف به صورت مرحله به مرحله همراه با فهرست کامل مواد لازم برای هر روش آموزش داده ایم.

پر بازدید
- قسمت 14(پایانی فصل اول) سریال سووشون رو از اینجا دانلود کنید
- + کوکو سیب زمینی رو تکراری درست نکن | 3 روش کوکو سیب زمینی مجلسی
- + دانلود آهنگ هوش مصنوعی احسان خواجه امیری به نام همه جا باشی تو کنارم عشق
- + (ویدیو) ماجرای عجیب سرقت از نیوشا ضیغمی!
- + فصل دوم مسابقه صد با اجرای هادی حجازی فر از امشب (25 مهر 1404)
کوکو سیب زمینی یه غذای ساده و خوشمزه است که همه دوستش دارن. با سیب زمینی رنده شده و یه ذره تخممرغ و ادویه درست میشه و خیلی راحت می تونی تو خونه درستش کنی. خوشمزه اش هم به اینه که میشه انواعش رو درست کرد. در ادامه این مطلب 3 روش مجلسی و خوشمزه برای تهیه کوکوی سیب زمینی رو یاد میگیرید.
کوکو سیب زمینی شکم پر
مواد لازم
- سیب زمینی متوسط 4 الی 6 عدد
- پیاز 1 عدد
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن به مقدار کافی
طرز تهیه
1.قبل از هر چیز توجه داشته باشید که مواد بالا حدود 15 عدد کوکو به شما میدهد. در ابتدا سیب زمینیها را شسته و آب پز کنید. تا زمانی که سیب زمینیها پخته میشوند، مواد میانی کوکو را آماده کنید.
2.برای تهیه مواد میانی کوکو، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقدار کمی روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی دربیایند. وقتی پیازها تغییر رنگ پیدا کرد، ادویهها را به آن اضافه کنید. پس از مدتی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را به پیاز بیفزایید و خوب هم بزنید. در فاصلهای که گوشت سرخ میشود، به آن نمک اضافه کنید. در این مرحله میتوانید در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به مواد در حال سرخ شدن، اضافه کنید.
3.پس از اینکه مواد گوشتی کاملا سرخ و پخته شد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. سیب زمینیهای آب پز شده را نیز از آب خارج کرده و پوست بگیرید و سپس رنده کنید.
4.سیب زمینی رنده شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه کنید. پودر سوخاری، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن را به مواد درون کاسه افزوده و خوب هم بزنید تا یک خمیر یکدست داشته باشید.
5.یک کاسه آب کنار دست خود قرار دهید و دست خود را کمی مرطوب کنید. از مواد سیب زمینی به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در کف دست خود کمی پهن کنید. مقداری از مواد گوشتی را داخل آن ریخته و دوباره کمی از مواد سیب زمینی روی آن بگذارید. کوکو سیب زمینی را جمع کرده و آن را به شکل دلخواه فرم دهید.
6.تابه نسبتا بزرگی را بردارید و داخل آن کمی روغن بریزید. آن را روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. سپس کوکوها را یکی یکی داخل آن ریخته و سرخ کنید. یک طرف کوکوها که سرخ شد، زیر و رو کرده و طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید و سپس در ظرف مناسب بچینید. برای تهیه کتلت بادمجان ، نیز باید ابتدا اجازه دهید روغن داغ شده، سپس کتلتها را با دقت داخل آن قرار دهید.
کوکو سیب زمینی با سوسیس
مواد لازم:
- 3 عدد سیب زمینی متوسط(دوتا آبپز یدونه خام)
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 1 عدد سوسیس
- 2 عدد تخم مرغ
- 3 ق غ آرد
- ادویه ها:فلفل.پاپریکا.زردچوبه
طرز تهیه :
1.دوتا سیب زمینی رو آبپز کنید و بعد با رنده بزرگرنده کنید یا با گوشکوب خوب بکوبید
توی ظرف دیگه اونیکی سیب زمینی و پیاز رو رنده کنیدو آبشو بگیرین و به سیب زمینی های آبپز شده اضافشون کنید(سیب زمینی خام باعث میشه کوکو ترد بشه).
2.سوسیس رو توش ریز خورد کنیدو بعد تخم مرغ ،آرد،نمک وادویه ها رو اضافه کنید(ادویه ها هرکدومو نخواستین میتونین حذفش کنید) همه مواد و با هم مخلوط میکنیم.
3.بعد تو روغن سرخش میکنیم..
کوکو سیب زمینی با مرغ چرخ کرده
مواد لازم
- مرغ چرخ کرده ترکیب ران و سینه نیم کیلو
- سیب زمینی 2 عدد متوسط
- تخم مرغ 3 عدد
- پیاز 2 عدد
- آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری
- سیر 2 حبه
- سبزی تازه یا سبزی خشک به مقدار دلخواه
- زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی به مقدار کافی
طرز تهیه
1.سینه و ران مرغ بدون پوست و استخوان (ترجیحا ترکیب هر دو) را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود. مرغ را چرخ کنید و در یک کاسه بریزید. میتوانید از مرغ چرخ کرده آماده هم استفاده کنید.
2. در ادامه، سیب زمینیها را بشویید و با رنده ریز یا متوسط، رنده کنید. سیرها را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. پیاز را پوست بگیرید ولی ریشه آن را جدا نکنید. این کار باعث جلوگیری از باز شدن لایههای پیاز میشود. پیاز را با رنده متوسط، رنده کنید. سپس سیب زمینی و پیاز را با دست بفشارید تا آب آنها گرفته شود.
3.حالا در یک کاسه جدا، تخم مرغها را بشکنید و با قاشق آن را هم بزنید تا سفیدهها و زردههای تخم مرغ به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس به کاسهای که مرغ چرخ کرده را در آن ریختهاید، مخلوط تخم مرغهای همزده، سیب زمینی، پیاز و سیر رنده شده، سبزی معطر خشک یا سبزی تازه ساطوری شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را اضافه کنید.
4. سپس همه مواد کوکو مرغ را با هم ترکیب کنید تا به طور یکدست، مخلوط شوند و مایه کوکو مرغ منسجم شود. اگر حس کردید، مایه کوکو، رقیق است، کمی آرد دیگر اضافه کنید و هم بزنید.
5.روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال به مدت نیم ساعت تا یک ساعت استراحت دهید تا هم مایه کوکو مرغ منسجم شود و هم طعمها به خورد هم برود.
6.بعد از استراحت کردن مایه کوکو، ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره مواد را هم بزنید. اگر کوکو آب انداخته است، آب آن را دور بریزید. در یک تابه مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن کاملا داغ شود.
7.سپس به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از مایه کوکو مرغ را کف دستتان بگذارید و گرد کنید. کوکو را بین دستهایتان صاف کنید تا ضخامت آن به ۱ تا ۱/۵ سانتیمتر برسد. مایه کوکو را به آرامی در روغن بگذارید. همه کوکوها را به همین شکل در روغن داغ قرار دهید. شعله را روی حالت متوسط تنظیم کنید تا کوکوها در حین سرخ شدن، بپزند. یک سمت کوکو مرغ که سرخ شد، آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود.
نوش جان!
ارسال نظر