شناسه خبر: ۱۱۸۷۴
لینک کوتاه کپی شد

خوراکی های هری پاتر

معروف ترین خوراکی های جادویی هری پارتر + آموزش تهیه

معروف ترین خوراکی های دنیای هری پاتر را به همراه روش تهیه کامل با مواد لازم برای هر کدوم را معرفی می کنیم.

خوراکی های هری پاتر

پر بازدید

ترینی‌ها :

اگر عاشق هری پاتر و دنیای جادویی او هستید، خوب است بدانید که می‌توانید طعم جادوی این دنیا را به آشپزخانه خود بیاورید! در این مطلب ۹ خوراکی معروف از دنیای هری پاتر را معرفی می‌کنیم که هم خوشمزه هستند و هم حال و هوای پاییز را دارند. با کمی خلاقیت، می‌توانید این خوراکی‌ها را در خانه درست کرده و لحظاتی جادویی برای خود و خانواده بسازید.

1. آب کدو تنبل

این محبوب‌ترین نوشدنی غیرالکلی در دنیای جادوگران است و در فصل پاییز هر جادوگری آن را در خانه‌اش آماده می‌کند. کدو تنبل، سیب و ادویه‌های گرم در کنار هم نوشیدنی خوشمزه و خوش‌رنگی را آماده می‌کند که جادوگران و حتی ماگل‌ها از نوشیدن آن خوشحال می‌شوند.

مواد لازم:

  • آب سیب: 8 فنجان
  • پوره‌ی کدو تنبل: 400 گرم
  • شهد زردآلو، هلو یا گلابی: 2 فنجان
  • شکر قهوه‌ای: یک چهارم فنجان
  • پودر دارچین: سه چهارم قاشق چای‌خوری
  • جوز هندی آسیاب شده: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل آسیاب شده: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل دلمه‌: به میزان دلخواه
  • وانیل: 2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

  • همه‌ی مواد به غیر از وانیل را در یک قابلمه‌ی بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید.
  • وقتی مواد جوش آمدند حرارت را کم کنید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه به آرامی بجوشد.
  • قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به محتویات آن اضافه کنید.
  • اجازه دهید مواد کاملا خنک شوند، سپس در لیوان ریخته و بنوشید.
  • اگر دوست دارید این نوشیدنی را به صورت گرم بخورید، قبل از خنک شدن در لیوان بریزید.

آب کدو تنبل

2. تراکل تارت

تراکل تارت دسر مورد علاقه‌ی هری پاتر است. تارت خرده‌های نان تازه، شربت طلایی دلپذیر، می لیمو و البته یک روکش کره‌ای دارد.

مواد لازم:

  • نان تارت آماده
  • شربت شیرین‌کننده یا شربت ذرت: 1 فنجان
  • پوست رنده شده و آب 1 عدد لیمو ترش
  • تخم‌مرغ: 1 عدد

طرز تهیه:

  • شربت طلایی رنگ ذرت را در قابلمه گرم کنید تا کاملا ذوب شود. اگر می‌خواهید در مایکروویو قرار دهید 1 دقیقه زمان کافی است.
  • شربت ذرت، پوست لیمو، آب لیمو و کمی نان تارت خرد شده را با هم مخلوط کنید.
  • فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید.
  • نان‌ تارت را در ظرف مخصوص بگذارید و مواد مخلوط شده را به آرامی در آن بریزید.
  • روی تارت را با نوارهای خمیری به صورت مشبک بپوشانید.
  • تارت را به مدت 10 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید تا بپزد. سپس دمای فر را 10 درجه کم کنید و اجازه دهید 25 دقیقه‌ی دیگر باقی بماند تا کاملا برشته شود.
  • می‌توانید برای سرو روی تارت کمی کرم کاستارد یا خامه‌ی فرم گرفته بریزید

تراکل تارت

3. لقمه ی کدو حلوایی

با خوردن این خوراکی جادویی می‌توانید به هاگوارتز برگردید. پوره‌ی کدو حلوایی تند و شیرین در دل شیرینی پف‌دار یک خوراکی عالی برای مهمانی‌های هری پاتری است.

مواد لازم:

  • شیر: 1 قاشق غذاخوری
  • شربت شکر: نصف قاشق غذاخوری
  • پوره‌ی کدو حلوایی: شیرین نشده نصف فنجان
  • شکر قهوه‌ای: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • خمیر سمبوسه: 1 بسته
  • طرز تهیه:

  • فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • شیر و شربت شکر را در یک پیاله با هم مخلوط کنید.
  • پوره‌ی کدو تنبل، شکر قهوه‌ای، پودر دارچین، پودر زنجبیل و پودر جوز هندی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  • خمیر سمبوسه را باز کنید و در صورت نیاز برش بزنید.
  • وسط هر برش از خمیر یک مقداری از مخلوطی که با پوره‌ی کدو تنبل درست کردید قرار دهید.
  • دو طرف خمیر رو روی هم قرار دهید و لبه‌ها را با چنگال فشار دهید تا بسته شود.
  • لقمه‌های آماده شده را در سینی فر بچینید.
  • با کمک چاقو روی هر لقمه شکل زخم پیشانی هری پاتر را ایجاد کنید.
  • با کمک یک قلم‌موی نرم روی خمیرها را به مخلوط شیر و شربت شکر آغشته کنید.
  • سینی را 20 دقیقه در فر قرار دهید تا لقمه‌ها بپزند.
  • بعد از پخت چند دقیقه‌ای سینی را روی میز قرار دهید تا لقمه‌ها خنک شوند.

لقمه کدو حلوایی

4.آبنبات چوبی

یکی از خاص‌ترین تنقلات هری پاتری همین آبنبات‌ها هستند. شما می‌توانید آن‌ها را در رنگ‌های مختلف برای مهمانی‌های خود آماده کنید.

مواد لازم:

  • آبنبات چوبی: 24 عدد
  • عسل: نصف فنجان
  • جوهر لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: یک چهارم فنجان
  • شانه‌ی تخم‌مرغ خالی: 1 عدد

طرز تهیه:

  • با کمک چوب یکی از آبنبات‌ها روی شانه‌ی تخم‌مرغ سوراخ‌هایی ایجاد کنید تا برای خشک کردن آبنبات‌ها بتوانید از آن به عنوان پایه استفاده کنید.
  • شکر و جوهر لیمو را با هم مخلوط کنید.
  • پوشش آبنبات‌های چوبی را بردارید. آن‌ها را در عسل فرو ببرید و سپس به لبه‌ی پیاله بکشید تا عسل‌های اضافه به پیاله برگردند.
  • آبنبات آغشته به عسل را در مخلوط شکر و جوهر لیمو بغلتانید.
  • چوب آبنبات‌ها را در سوراخ‌هایی که در شانه‌ی تخم‌مرغ ایجاد کردید قرار دهید و اجازه دهید 15 دقیقه در همین حالت بمانند تا روکش آن‌ها خشک شود.
  • اگر دوست داشتید یک بار دیگر در مخلوط شکر و جوهر نمک بغلتانید.
  • آبنبات‌ها را 1 ساعت به حال خود رها کنید تا کاملا خشک شوند.
  • نوش جان

راز مرغ سوخاری کنتاکی پولکی و خوش طعم در خانه؛ ویژه کریسمس + مواد لازم

آبنبات چوبی

5. تافی انگلیسی

در کتاب جام آتش، خانم ویزلی برای هری و رون بسته‌هایی ارسال می‌کرد که پر از تافی انگلیسی خانگی بودند. با تهیه‌ی این خوراکی ترد و خوشمزه می‌توانید خودتان را در خانه‌ی خانم ویزلی تصور کنید.

مواد لازم:

  • کره: 1 فنجان
  • شکر: 1 فنجان
  • نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق چای‌خوری
  • چیپس شکلات نیمه شیرین یا تلخ: 1 و نیم فنجان
  • چوب شور خرد شده: نصف فنجان

طرز تهیه:

  • داخل یک قالب فر مستطیلی شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • کره، شکر و نمک را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم با هم مخلوط کنید.
  • وقتی مخلوط کمی جوشید آن را در قالب بریزید. جوش شیرین و چوب شورهای خرد شده  را روی مواد بریزید و هم بزنید.
  • قالب را در فر 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا رنگ مواد تیره شود.
  • قالب را 20 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا مواد خنک شود.
  • تافی را از قالب جدا کرده و روی تخته‌ی برش قرار دهید.
  • یک قاشق چای‌خوری پودر کاکائو روی تافی بزرگی که آماده کرده‌اید بپاشید و با کمک انگشت آن را به تمام بخش‌ها برسانید.
  • تافی را برش بزنید. نوش جان

تافی انگلیسی

6.شیرینی برنجی وانیلی

برنج‌های برشته و کریسپی این دسر هم طعم وانیل دارند و طرز تهیه‌ی آن بسیار آسان است. این دسر در لیست پرطرفدارترین غذاهای هری پاتری است.

مواد لازم:

  • کره
  • مارشمالو
  • عصاره وانیل
  • سیروپ کره
  • نمک
  • برنج برشته شده
  • کارامل
  • ترکیب شکر قهوه‌ای و سفید یا ترافل سفید و طلایی
  • روغن نارگیل

طرز تهیه:

  • کره را در قابلمه بریزید و روی شعله‌ی متوسط قرار دهید تا ذوب شود.
  • وقتی ذوب شد مارشمالو را اضافه کنید.
  • آنقدر آن را روی حرارت نگه داشته و هم بزنید تا حدود سه چهارم مارشمالوها آب شوند.
  • قابلمه را از روی حرارت بردارید و طعم دهنده‌ها را اضافه و مخلوط کنید.
  • برنج‌های برشته را در یک کاسه بریزید، مواد داخل قابلمه را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • یک ظرف مستطیلی را با دو لایه کاغذ روغنی بپوشانید، به شکلی که دیواره‌ها هم کامل پوشانده شده و کاغذ از لبه‌ی ظرف آویزان شود. حالا تمام کاغذ را با روغن نارگیل چرب کنید.
  • مخلوط آماده شده را در ظرف بریزید و با یک کفگیر فلزی که چرب شده است آن را در تمام بخش‌های ظرف پخش کنید.
  • روی مواد از مخلوط شکرها یا ترافل بپاشید و در یخچال بگذارید تا حسابی خود را بگیرد.
  • برای برش از چاقویی که در یخچال سرد شده و چرب کرده‌اید استفاده کنید.

شیرینی برنجی

7.  پاپ کورن کره ای

یک پاپ کورن کره‌ای شیرین که طعم لطیف وانیل هم دارد. به این خوراکی خوشمزه پاپ کورن کاراملی هم می‌گویند.

مواد لازم:

  • ذرت خشک: 12 فنجان
  • جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
  • جوز هندی آسیاب شده: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • عصاره‌ی وانیل: 4 قاشق چای‌خوری
  • عصاره بادام: 1 قاشق چای‌خوری
  • میخک پودر شده: سه چهارم قاشق چای‌خوری
  • سیروپ کره: 1 قاشق چای‌خوری
  • کره: 8 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 فنجان
  • آب: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک درشت: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

  • ذرت‌ها را در یک قابلمه‌ ریخته و به پاپ کورن تبدیل کنید. قبلا در دیجی‌کالا مگ طرز تهیه پاپ کورن را آموزش داده‌ایم. برای خواندن آن می‌توانید اینجا کلیک کنید.
  • داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
  • جوش شیرین، جوز هندی و پودر میخک را در یک پیاله با هم مخلوط کنید.
  • وانیل مایع، عصاره‌ی وانیل و سیروپ کره را به ادویه‌های مخلوط شده اضافه کنید و هم بزنید.
  • کره، شکر، آب و نمک را در یک قابلمه با اندازه‌ی متوسط ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. تا زمانی که غلیظ شده و روی آن ترک‌هایی ایجاد شود باید روی حرارت باشد. بهتر است گاهی آن را هم بزنید.
  • مخلوط ادویه و عصاره‌ها را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. محتویات قابلمه باید حالت کاراملی بگیرند.
  • پاپ کورن‌ها را در سینی فر بریزید و محتویات قابلمه را روی آن بریزید، به شکلی که تمام پاپ کورن‌ها به مواد آغشته شوند.
  • چند دقیقه‌ای سینی را در فر قرار دهید تا مواد برشته شوند.
  • سینی را بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود.
  • پاپ کورن کره‌ای هری پاتری آماده‌ی خوردن است.

پاپ کورن کره ای

8. فراپاچینوی کره‌ای همراه با دلستر

این هم سومین نوشیدنی محبوب و پرطرفدار در بین پاترهدها که میزان مناسبی از کافئین را دارد.

مواد لازم:

  • بستنی وانیلی
  • قهوه اسپرسو
  • شیر پرچرب
  • دلستر مالت
  • یخ
  • سیروپ کارامل
  • سیروپ کره
  • خامه زده شده
  • ماگ

طرز تهیه:

  • بستنی را با اسپرسو، شیر و یخ در مخلوط‌کن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. اگر مواد غلیظ شدند کمی شیر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
  • در ماگ سیروپ کارامل و کره بریزید و فراپاچینو را داخل آن بریزید.
  • روی مواد دلستر سرد بریزید.
  • روی ماگ را با خامه زده شده بپوشانید.
  • اگر دوست داشتید کمی سس کارامل هم برای تزئین روی خامه بریزید.

فراپاچینوی کره‌ای همراه با دلستر

9. کیک کره ای

این کیک مخصوص هر کسی است که طرفدار هری پاتر است. البته این دسر یکی از سخت‌ترین غذاهای هری پاتری است که در این مطلب روش تهیه‌ی آن را یاد می‌گیرید.

مواد لازم برای پخت کیک کره‌ای:

  • آرد شیرینی‌پزی: 2 و یک چهارم فنجان
  • بکینگ پودر: 2 و یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پودر پودینگ کره‌ای فوری: 100 گرم
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • کره‌ی هم‌دما با دمای اتاق: سه چهارم فنجان
  • شکر: 1 فنجان
  • تخم‌مرغ بزرگ: 3 عدد
  • آب گازدار: 1 و یک چهارم فنجان
  • وانیل: 1 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای روکش مارشمالویی کیک:

  • کره‌ی هم‌دما با دمای اتاق: 1 و نیم فنجان
  • پودر قند: 4 پیمانه
  • مارشمالو:  400 گرم
  • وانیل: 1 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تزئین کیک:

  • سس تافی
  • شکر یا ترافل طلایی

طرز تهیه:

  • فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. قالب کیک را چرب و آرد پاشی کرده و در فر قرار دهید.
  • در یک کاسه‌ی متوسط آرد، بکینگ پودر، پودر پودینگ و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • کره و شکر را با درجه‌ی متوسط همزن برقی خوب مخلوط کنید، تا حدی که روشن شده و کمی پف کند. تقریبا 3 دقیقه کافی است.
  • سرعت همزن را کم کنید و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید.
  • وقتی تخم‌مرغ‌ها کاملا با مواد مخلوط شدند وانیل را اضافه کنید.
  • به نوبت آرد و آب گازدار را کم کم به مواد مخلوط کنید. بهتر است این کار با آرد شروع و تمام شود. یعنی آرد را به 3 بخش و آب گازدار را به دو بخش تقسیم کنید. با آرد شروع کنید و آخرین چیزی اضافه می‌کنید هم آرد باشد.
  • مواد را داخل قالب ریخته و در فر قرار دهید. اجازه دهید کیک بپزد، به شکلی که وقتی خلال دندان را در مواد فرو می‌کنید چیزی به آن نچسبد.
  • کیک را به مدت 10 دقیقه روی قفسه فلزی فر قرار دهید و سپس آن را در فضای باز بگذارید تا کاملا خنک شود.
  • طرز تهیه روکش مارشمالویی:

  • کره را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود.
  • پودر قند را در چند مرحله اضافه کنید و هر بار حدود 3 دقیقه هم بزنید.
  • مارشمالوی ذوب شده و وانیل را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه هم بزنید تا حسابی پف کند.
  • روش آماده کردن کیک برای سرو:

  • کیک را به دو یا سه لایه برش بزنید. لایه‌ی اول را داخل بشقاب قرار داده و دو سوم فنجان از مخلوط مارشمالویی را روی آن بریزید و کاملا پخش کنید. اگر دوست داشتید می‌توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری سس کره هم روی این لایه‌ی مارشمالو بریزید. سپس لایه‌ی بعدی کیک را قرار داده و همین کار را دوباره تکرار کنید.
  • لایه‌ی آخر را روی مواد بگذارید و مابقی روکش مارشمالویی را روی کیک ریخته و تمام سطح و کناره‌ها را با آن بپوشانید.
  • کیک روکش شده را 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود.
  • با کمک یک قاشق چایخوری سس کره را روی لبه‌های کیک بریزید تا از اطراف آن چکه کند. سپس تمام سطح کیک را با سس کره بپوشانید.
  • برای زیباتر شدن ظاهر کیک کمی شکر یا ترافل طلایی روی آن بپاشید.

کیک کره ای

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر