شناسه خبر: ۱۱۶۹۵
لینک کوتاه کپی شد

روش تهیه کوفته انار و گردو

طرز تهیه 2 مدل کوفته انار و گردو با سس لذیذ مخصوص شب یلدا + مواد لازم

آموزش تهیه کوفته انار و گردو را با دو سبک متفاوت به همراه یک سس مخصوص، برای تدارک شام شب یلدا، به‌طور کامل و مرحله‌ به‌ مرحله یاد خواهید گرفت. ادامه مطلب را دنبال کنید

کوفته انار و گردو

پر بازدید

ترینی‌ها :

شب یلدا نزدیک است و چه چیزی بهتر از طعم خوشمزه کوفته انار و گردو می‌تواند این شب را شیرین‌تر کند؟ در این آموزش، طرز تهیه کوفته‌های لذیذ با سس مخصوص را به دو روش متفاوت یاد می‌گیرید تا میز شب یلدای شما خاص و جذاب شود.

1. کوفته انار و گردو به روش شمالی

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه: ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت کوفته انار و گردو شمالی: ۴۵ دقیقه

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • مغز گردو 150 گرم
  • رب انار 1 قاشق چای خوری
  • رب انار 1 قاشق چای خوری
  • نعناع خشک 1 قاشق چای خوری
  • جعفری تازه و ساطوری خرد شده 1 قاشق چای خوری
  • آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • برنج یا نان برای سرو کوفته انار و گردو

روش تهیه 4 مدل شام مجلسی با انار و مرغ

کوفته انار و گردو

روش پخت کوفته انار و گردو

مرحله اول؛ درست کردن مایه کوفته انار و گردو

در اولین مرحله از طرز تهیه کوفته انار شمالی باید گوشت چرخ کرده را با ۳ قاشق گردوی آسیاب شده ترکیب کنید. سپس پیاز را رنده کنید، آب اضافه آن را بگیرید و ترکیب گردو و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.

مرحله دوم؛ ورز دادن مایه کوفته انار

بعد از ترکیب کردن گوشت با نصف گردوها و پیاز، رب انار، نعنا خشک، جعفری خرد شده، زرده تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. برای چند دقیقه مواد را ورز دهید تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله سوم؛ آماده کردن کوفته‌های اناردون

بعد از این که به خوبی مواد کوفته را ورز دادید، آن‌ها را به کوفته‌هایی در اندازه نارنگی درست کنید. سپس با دست خوب فشار دهید تا منسجم شوند. کوفته شما در این مرحله نباید هیچ ترکی داشته باشد.

مرحله چهارم؛ قرار دادن کوفته‌ها در یخچال

در این مرحله از طرز تهیه کوفته انار و گردوی شمالی باید آن‌ها را در یک سینی بچینید و یک سلفون روی سینی بکشید. سپس کوفته‌ها را برای حدود ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

مرحله پنجم؛ ترکیب کردن مواد سس کوفته انار

برای تهیه سس کوفته انار باید پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. سپس آن را در مقداری روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز مقداری سبک شد، باقی مانده گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. مقداری دارچین و زردچوبه به مواد اضافه کنید. سپس رب انار و رب گوجه را همراه با نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید.

مرحله ششم؛ آماده کردن سس کوفته انار و گردو

بعد از ترکیب کردن مواد سس در این مرحله کمی حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و در صورت تمایل مقداری شکر به آن اضافه کنید. اجازه دهید سس شما کمی غلیظ شود.

مرحله هفتم؛ سرخ کردن کوفته‌ انار و گردو

در این مرحله از طرز تهیه کوفته انار به روش شمالی باید کوفته‌ها را از یخچال خارج کنید. سپس مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد از این که روغن داغ شد، کوفته‌ها را به آرامی در روغن قرار دهید تا همه بخش‌های آن سرخ شود.

مرحله هشتم؛ اضافه کردن کوفته‌ها به سس

در این مرحله از طرز تهیه کوفته انار به روش شمالی باید کوفته‌های سرخ شده را به سس اضافه کنید. اجازه دهید کوفته‌ها برای ۱۵ دقیقه در سس بجوشند تا مزه‌دار شوند. سپس دانه‌های انار را به سس کوفته اضافه کنید و مقداری از سس را روی کوفته‌ها بریزید.

مرحله نهم؛ آماده شدن کوفته‌ انار و گردو

بعد از این که سس به غلظت مناسب رسید و کوفته‌ها حسابی مزه‌دار شدند، غذای شما آماده است. در این مرحله می‌توانید کوفته‌ها را در ظرف مناسب سرو کنید و مقداری از سس را روی کوفته‌ها بریزید و با برنج چلو یا برنج کته یا نان میل کنید.

طرز تهیه پیش غذا برای شب یلدا

کوفته انار و گردو با یه سس خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سس کوفته انار و گردو شمالی

  • آب انار 1 لیوان
  • رب انار 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز برای پیازداغ 2 عدد متوسط
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • آب 1 لیوان
  • شکر 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

2. روش تهیه  کوفته انار و آرد نخودچی 

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت کوفته انار و گردو با آرد نخودچی: ۴۵ دقیقه

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • رب انار 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • مغز گردوی آسیاب شده 1/2 لیوان
  • آرد نخودچی 1 قاشق چای خوری
  • مرزه تازه و ساطوری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • آب انار 1 لیوان
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
  • نمک به مقدار دلخواه
  • فلفل سیاه 1 قاشق مربا خوری
  • دانه انار به مقدار دلخواه

طرز تهیه کوفته انار و آرد نخودچی

 دستور پخت  کوفته انار و گردو 

مرحله اول؛ آماده کردن پیازها

در اولین مرحله از طرز تهیه کوفته انار مخصوص شب یلدا باید یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و پیاز بعدی را رنده کنید. سپس آب پیاز را بگیرید و پیازها را برای تهیه کوفته کنار بگذارید.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد کوفته انار و گردو

مرحله دوم؛ در این مرحله گوشت چرخ کرده را با گردوی آسیاب شده ترکیب کنید. سپس پیاز رنده شده، مرزه ساطوری خرد شده یا مرزه خشک، رب انار، آرد نخودچی و نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم؛ آماده کردن مواد کوفته‌ها

بعد از ترکیب کردن مواد کوفته باید مایه گوشتی را برای چند دقیقه ورز دهید. سپس یک لایه سلفون روی ظرف بکشید و گوشت را برای حدود ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا آماده شود.

مرحله چهارم؛ درست کردن کوفته انار

بعد از ۳۰ دقیقه کوفته‌ها را از یخچال خارج کنید. سپس مقداری گوشت بردارید و داخل آن چند دانه انار بگذارید و کوفته‌ها را کاملاً گرد کنید. این کار را برای تمام کوفته‌ها انجام دهید.

مرحله پنجم؛ سرخ کردن کوفته‌ها

در این مرحله باید یک ماهیتابه روی گاز قرار دهید. مقداری روغن در آن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس تمام کوفته‌ها را به نوبت در روغن سرخ کنید.

مرحله ششم؛ آماده کردن سس کوفته انار

بعد از این که کوفته‌ها را سرخ کردید، در این مرحله باید مقداری روغن در ماهیتابه بریزید. سپس پیازهایی را که خرد کرده بودید، در روغن سرخ کنید. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. یک لیوان آب همراه با رب انار به قابلمه اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه نیز به سس بزنید و اجازه دهید به جوش بیاید.

مرحله هفتم؛ سرو کوفته‌های انار و گردو

بعد از این که سس کوفته‌ها به جوش آمد، کوفته‌ها را در سس بریزید. اجازه دهید کوفته‌ها برای ۳۰ دقیقه بجوشند و به خوبی بپزند تا آماده شوند. هر زمان که سس به غلظت مناسب رسید، شعله گاز را خاموش کنید و کوفته انار و گردو را با برنج یا نان میل کنید.

کوفته نخودچی

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر