دسر با نارنگی
آموزش درست کردن 4 مدل دسر خوشمزه با نارنگی + مواد لازم
طرز تهیه دسر با نارنگی رو یاد بگیرید و روش تهیه هر مدل را همراه با فهرست کامل مواد لازم در ادامه مطلب یاد بگیرید.
پر بازدید
اگر دنبال یک دسر سبک، خوشمزه و پر از طعم تازه هستید، دسر با نارنگی گزینهای ایدهآل است. نارنگی با طعم شیرین و عطری دلنشین، نه تنها به دسرها رنگ و زندگی میبخشد، بلکه باعث میشود هر لقمهای سرشار از طراوت و نشاط شود. به شما روشهای ساده و جذاب تهیه دسر با نارنگی را آموزش می دهیم تا هم مهمانهایتان را شگفت زده کنید و هم یک میان وعده سالم و لذیذ داشته باشید.
پودینگ نارنگی
مواد لازم پودینگ نارنگی:
- شکر نصف پیمانه
- نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- آب نارنگی تازه 2 پیمانه
- نارنگی 1 عدد متوسط
- کره 3 قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری
- خامه قنادی
- آناناس مرکبات و نعناع برای تزئین
طرز تهیه پودینگ نارنگی
- شکر و نشاسته و نمک را در یک ماهیتابه هم بزنید.
- آب نارنگی را اضافه کرده و هم بزنید تا یک دست شود.
- با پوست کن، یک نوار از پوست نارنگی را جدا کرده و در تابه بیندازید.
- روی حرارت متوسط رو به پایین جوش بیاورید و گاهی هم بزنید.
- وقتی جوش آمد، یک دقیقه مداوم هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ و حبابی شود. تابه را از روی حرارت بردارید.
تخم مرغها را هم بزنید تا کف نماید. - به تدریج یک چهارم پیمانه مخلوط گرم آب نارنگی را به تخم مرغها اضافه نمایید، سپس مخلوط تخم مرغ را به باقیمانده مخلوط آب نارنگی اضافه کرده و مدام هم بزنید.
- دوباره روی حرارت گذاشته و در حالی که هم میزنید ۲ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بگذارید بپزید. مخلوط را به یک کاسه متوسط انتقال داده، کره و آبلیمو و وانیل را اضافه نمایید و هم بزنید تا کره ذوب شود. یک در پلاستیکی روی آن بگذارید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
- اگر مایلید پوست نارنگی را دربیاورید.
- با خامه قنادی میل کنید.

2.آموزش تهیه مارمالاد نارنگی
مواد لازم:
- نارنگی شسته شده و با پوست خرد شده 1.5 کیلوگرم
- شکر 4 پیمانه
طرز تهیه:
- یک بشقاب کوچک را در فریزر قرار دهید.
- نارنگیها را به همراه ۶ پیمانه آب در یک قابلمه بزرگ بریزید تا روی حرارت زیاد جوش بیاید.
- حرارت را تا حد متوسط کم نموده و نارنگیها را تا زمانی که پوستشان نرم شود بپزید (حدود ۲۰ دقیقه)
- شکر را اضافه کرده حرارت را کمی زیاد نمایید و هم بزنید تا شکر حل شود و دوباره جوش بیاید. همچنان بپزید و مخلوط را هم بزنید تا زمانی که غلیظ و کمی تیره شود (حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه)
- اگر مخلوطتان با شدت زیادی میجوشد، حرارت را کم نمایید تا نسوزد. برای اینکه ببینید مارمالاد آماده شده یا نه، یک قاشق پر از مارمالاد را روی بشقاب یخ بیندازید و ۲ دقیقه در یخچال بگذارید.
- اگر یک غشای نازک روی آن ایجاد شده بود که با انگشت زدن چین میخورد، مارمالاد آماده میباشد. اما اگر پخش شده و رقیق بود، به پخت آن ادامه دهید.
مارمالاد را در یک ظرف در بسته ریخته، بگذارید کاملا سرد شود. - میتوانید این مارمالاد را تا یک ماه در یخچال نگه دارید یا تا شش ماه فریز نمایید.

ژله نارنگی
مواد لازم ژله نارنگی:
- پودر ژله آلوئه ورا 2 بسته
- شیر 2 لیوان
- آب جوش 2 لیوان
- نارنگی 4 عدد
طرز تهیه ژله نارنگی:
- ابتدا نارنگی ها را پوست کنده و حلقه حلقه نمایید.
- نارنگی ها را به مدت چند دقیقه روی دستمال کاغذی قرار دداده تا آب اضافی شان جذب گردد.
- نصف یک بسته ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش حل نمایید.
- بعد از این که کمی خنک شد، نصف لیوان شیر را به آن افزوده، مخلوط کنید.
- قالب تان را کمی چرب کرده و نارنگی ها را کف قالب تان بچینید.
- نصفه ژله آلوئهورا را روی نارنگیها بریزید و درون یخچال بگذارید تا کامل بسته شود. این کار برا به خاطر عدم تکان خوردن نارنگی ها اانجام میدهیم.
- بعد از دو ساعت، بقیه ژله ها را ابتدا با آب جوش و سپس با شیر مخلوط کرده و داخل قالب بریزید.
- بعد از ۳ ساعت فالب را از یخچال بیرون بیاورید و از قالب خارج نمایید.

کیک نارنگی
مواد لازم کیک نارنگی:
- آرد سفید 2 پیمانه
- تخم مرغ 4 عدد
- شکر 1 پیمانه
- آب نارنگی 3/4 پیمانه
- روغن 1/2 پیمانه
- پوست نارنگی رنده شده 1 نارنگی کوچک
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک نارنگی:
- ابتدا نارنگی ها را پوست کنده و حلقه حلقه نمایید.
- نارنگی ها را به مدت چند دقیقه روی دستمال کاغذی قرار دداده تا آب اضافی شان جذب گردد.
- نصف یک بسته ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش حل نمایید.
- بعد از این که کمی خنک شد، نصف لیوان شیر را به آن افزوده، مخلوط کنید.
- قالب تان را کمی چرب کرده و نارنگی ها را کف قالب تان بچینید.
- نصفه ژله آلوئهورا را روی نارنگیها بریزید و درون یخچال بگذارید تا کامل بسته شود. این کار برا به خاطر عدم تکان خوردن نارنگی ها اانجام میدهیم.
- بعد از دو ساعت، بقیه ژله ها را ابتدا با آب جوش و سپس با شیر مخلوط کرده و داخل قالب بریزید.
- بعد از ۳ ساعت فالب را از یخچال بیرون بیاورید و از قالب خارج نمایید.
- در آخرین مرحله، قالب را در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا کیک اماده گردد.
- حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان برای پخت کیک زمان نیاز به زمان داریم.
- پس از ۴۵ دقیقه کیک را با خلال دندان تست کرده و در صورتی که پخته بود از فر خارج مینماییم.

ارسال نظر