شناسه خبر: ۱۱۶۷۹
لینک کوتاه کپی شد

دسر با نارنگی

آموزش درست کردن 4 مدل دسر خوشمزه با نارنگی + مواد لازم

طرز تهیه دسر با نارنگی رو یاد بگیرید و روش تهیه هر مدل را همراه با فهرست کامل مواد لازم در ادامه مطلب دریافت کنید

دسر با نارنگی

پر بازدید

ترینی‌ها :

اگر دنبال یک دسر سبک، خوشمزه و پر از طعم تازه هستید، دسر با نارنگی گزینه‌ای ایده‌آل است. نارنگی با طعم شیرین و عطری دلنشین، نه تنها به دسرها رنگ و زندگی می‌بخشد، بلکه باعث می‌شود هر لقمه‌ای سرشار از طراوت و نشاط شود.  به شما روش‌های ساده و جذاب تهیه دسر با نارنگی را آموزش می‌ دهیم تا هم مهمان‌هایتان را شگفت‌ زده کنید و هم یک میان‌ وعده سالم و لذیذ داشته باشید.

پودینگ نارنگی

مواد لازم پودینگ نارنگی:

  • شکر نصف پیمانه
  • نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری 
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • آب نارنگی تازه 2 پیمانه
  • نارنگی 1 عدد متوسط
  • کره 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری
  • خامه قنادی
  • آناناس مرکبات و نعناع برای تزئین

طرز تهیه کمپوت پرتقال

طرز تهیه پودینگ نارنگی

  1. شکر و نشاسته و نمک را در یک ماهیتابه هم بزنید.
  2. آب نارنگی را اضافه کرده و هم بزنید تا یک دست شود.
  3. با پوست کن، یک نوار از پوست نارنگی را جدا کرده و در تابه بیندازید.
  4. روی حرارت متوسط رو به پایین جوش بیاورید و گاهی هم بزنید.
  5. وقتی جوش آمد، یک دقیقه مداوم هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ و حبابی شود.  تابه را از روی حرارت بردارید.
    تخم مرغ‌ها را هم بزنید تا کف نماید.
  6. به تدریج یک چهارم پیمانه مخلوط گرم آب نارنگی را به تخم مرغ‌ها اضافه نمایید، سپس مخلوط تخم مرغ را به باقیمانده مخلوط آب نارنگی اضافه کرده و مدام هم بزنید.
  7. دوباره روی حرارت گذاشته و در حالی که هم می‌زنید ۲ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بگذارید بپزید. مخلوط را به یک کاسه متوسط انتقال داده، کره و آبلیمو و وانیل را اضافه نمایید و هم بزنید تا کره ذوب شود. یک در پلاستیکی روی آن بگذارید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
  8. اگر مایلید پوست نارنگی را دربیاورید.
  9. با خامه قنادی میل کنید.

پودینگ نارنگی

دمنوش پوست نارنگی

2.آموزش تهیه مارمالاد نارنگی

مواد لازم:

  • نارنگی شسته شده و با پوست خرد شده 1.5 کیلوگرم
  • شکر 4 پیمانه

طرز تهیه:

  1. یک بشقاب کوچک را در فریزر قرار دهید.
  2. نارنگی‌ها را به همراه ۶ پیمانه آب در یک قابلمه بزرگ بریزید تا روی حرارت زیاد جوش بیاید.
  3. حرارت را تا حد متوسط کم نموده و نارنگی‌ها را  تا زمانی که پوستشان نرم شود بپزید (حدود ۲۰ دقیقه)
  4. شکر را اضافه کرده حرارت را کمی زیاد نمایید و هم بزنید تا شکر حل شود و دوباره جوش بیاید. همچنان بپزید و مخلوط را هم بزنید تا زمانی که غلیظ و کمی تیره شود (حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه)
  5. اگر مخلوطتان با شدت زیادی می‌جوشد، حرارت را کم نمایید تا نسوزد. برای اینکه ببینید مارمالاد آماده شده یا نه، یک قاشق پر از مارمالاد را روی بشقاب یخ بیندازید و ۲ دقیقه در یخچال بگذارید.
  6. اگر یک غشای نازک روی آن ایجاد شده بود که با انگشت زدن چین می‌خورد، مارمالاد آماده می‌باشد. اما اگر پخش شده و رقیق بود، به پخت آن ادامه دهید.
    مارمالاد را در یک ظرف در بسته  ریخته، بگذارید کاملا سرد شود.
  7. می‌توانید این مارمالاد را تا یک ماه در یخچال نگه دارید یا تا شش ماه فریز نمایید.

مارمالاد نارنگی

ژله نارنگی

مواد لازم ژله نارنگی:

  • پودر ژله آلوئه ورا 2 بسته
  • شیر 2 لیوان
  • آب جوش 2 لیوان
  • نارنگی 4 عدد

طرز تهیه ژله نارنگی:

  1. ابتدا نارنگی ها را پوست کنده و حلقه حلقه نمایید.
  2. نارنگی ها را به مدت چند دقیقه روی دستمال کاغذی قرار دداده تا آب اضافی شان جذب گردد.
  3. نصف یک بسته  ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش حل نمایید.
  4. بعد از این که کمی خنک شد، نصف لیوان شیر را به آن افزوده، مخلوط کنید.
  5. قالب تان را کمی چرب کرده و نارنگی ها را کف قالب تان بچینید.
  6. نصفه ژله آلوئه‌ورا را روی نارنگی‌ها بریزید و درون یخچال بگذارید تا کامل بسته شود. این کار برا به خاطر عدم تکان خوردن نارنگی ها اانجام می‌دهیم.
  7. بعد از دو ساعت، بقیه ژله ها را ابتدا با آب جوش و سپس با شیر مخلوط کرده و داخل قالب بریزید.
  8. بعد از ۳ ساعت فالب را از یخچال بیرون بیاورید و از قالب خارج نمایید.

ژله نارنگی

کیک نارنگی

مواد لازم کیک نارنگی:

  • آرد سفید 2 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • آب نارنگی 3/4 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • پوست نارنگی رنده شده 1 نارنگی کوچک
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک نارنگی:

  1. ابتدا نارنگی ها را پوست کنده و حلقه حلقه نمایید.
  2. نارنگی ها را به مدت چند دقیقه روی دستمال کاغذی قرار دداده تا آب اضافی شان جذب گردد.
  3. نصف یک بسته  ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش حل نمایید.
  4. بعد از این که کمی خنک شد، نصف لیوان شیر را به آن افزوده، مخلوط کنید.
  5. قالب تان را کمی چرب کرده و نارنگی ها را کف قالب تان بچینید.
  6. نصفه ژله آلوئه‌ورا را روی نارنگی‌ها بریزید و درون یخچال بگذارید تا کامل بسته شود. این کار برا به خاطر عدم تکان خوردن نارنگی ها اانجام می‌دهیم.
  7. بعد از دو ساعت، بقیه ژله ها را ابتدا با آب جوش و سپس با شیر مخلوط کرده و داخل قالب بریزید.
  8. بعد از ۳ ساعت فالب را از یخچال بیرون بیاورید و از قالب خارج نمایید.
  9. در آخرین مرحله، قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا کیک اماده گردد.
  10. حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان برای پخت کیک زمان نیاز به زمان داریم.
  11. پس از ۴۵ دقیقه کیک را با خلال دندان تست کرده و در صورتی که پخته بود از فر خارج مینماییم.

کیک نارنگی

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر