طرز تهیه پیتزا فنجونی | مواد لازم پیتزا فنجانی
پیتزا فنجانی به 2 روش؛ میز مهمانی و تولدت رو متفاوت بچین + طرز تهیه
پیتزا از جمله غذاهای فست فودی پرطرفدار است که با استفاده از مواد مختلف تهیه و سرو می گردد. در ادامه طرز تهیه پیتزا فنجانی را آموزش داده ایم.
پر بازدید
- دانلود آهنگ جدید علیرضا قربانی به نام هزار و یک شب + متن ترانه
- + معروف ترین خوراکی های جادویی هری پارتر + آموزش تهیه
- + تحلیل لباس و آرایش بازیگران سریال بامداد خمار؛ نگاهی به استایل قجری + عکس
- + جزئیات پخش برنامه های تلویزیونی برای شب یلدا 1404
- + آلبوم جدید رضا بهرام به نام نیمی از من منتشر شد + دانلود
پیتزا فنجانی از نظر دستور پخت فرق زیادی با پیتزاهای دیگر ندارد اما روش سرو آن باعث شده که طرفداران زیادی پیدا کند. پیتزا فنجانی می تواند برای مهمانی و تولد یکی از بهترین گزینه ها باشد. اگر شما هم دنبال غذاهای متنوع و جدید هستید، پیتزا فنجانی را امتحان کنید.
روش اول پیتزا فنجانی
مواد لازم
- گوشت مرغ ریش ریش شده/ نصف پیمانه
- کلم بروکلی/ نصف پیمانه
- پنیرموزارلا/ نصف پیمانه
- سس پیتزا/ یک پیمانه
- برگ ریحان/ دو قاشق غذاخوری
- پنیر پارمسان به دلخواه/ یک چهارم پیمانه

طرز تهیه پیتزا فنجانی
- در ابتدای تهیه پیتزا فنجانی باید فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
- سپس خمیر را صاف نمایید و به اندازه فنجان ها، خمیر را به صورت دایره مانند ببرید.
- حال درون یک کاسه، گوشت مرغ ریش ریش شده را بریزد و سس را به آن بیافزاید و به خوبی آن را با گوشت مرغ مخلوط نمایید. بعد درون فنجان ها بریزید(هر فنجان را تا نیمه پر کنید).
- در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزای فنجانی باید، کلم بروکلی را که از قبل شسته اید و ریز کرده اید، را داخل هر فنجان حاوی مرغ مخلوط شده با سس بریزید.
- سپس روی کرم بروکلی پنیر موزارلا بریزید و در آخرین لایه، برگ های ریحان را قرار دهید.
- آنگاه بعد از پوشاندن فنجان با خمیر، به دلخواه می توانید، مقداری پنیر پارمیسان را روی خمیر بریزید.
- در مرحله آخر، فنجان ها را داخل فر قرار دهید، تا ظرف مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد و روی خمیر طلایی رنگ شود.
پیتزا فنجانی روش دوم
مواد لازم
- آرد/ نصف لیوان
- شیر خشک یا آرد ذرت/ ۲ قاشق غذاخوری
- نمک/ یک چهارم قاشق مربا خوری
- شکر/ نصف قاشق مربا خوری
- آویشن/ یک چهارم قاشق مربا خوری
- بیکینگ پودر/ یک قاشق مرباخوری
- روغن مایع/ ۳ قاشق غذاخوری
- ماست/ یک چهارم لیوان
- تخم مرغ/ ۲ عدد
- آب/ ۳ قاشق غذا خوری

روش تهیه پیتزا فنجانی ساده
- در ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای جداگانه بشکنید و سپس آنها را با همزن بزنید تا یکدست شود.
- بعد نمک، شکر، شیرخشک، روغن، ماست، آویشن و آب را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا ترکیب یکدستی بدست آید.
- اکنون آرد و بیکینگ پودر را روی مخلوط مواد قبلی الک کنید، سپس قالب ها را آماده کرده و داخل آنها را با روغن جامد چرب و سپس آرد پاشی کنید.
- داخل هر قالب را به اندازه ۲ قاشق سوپ خوری مواد بریزید.
- فیلینگ پیتزا سلیقه ای است و برای این روش می توانید به اندازه یک قاشق مربا خوری از مخلوط مایه گوشت چرخی تفت داده شده با پیاز داغ ، رب، نمک، فلفل، قارچ نگینی پخته شده و آویشن زیاد را داخل هر یک از قالب ها و بر روی خمیر بریزید.
- سپس کالباس خرد شده را اضافه کرده و روی آن را پنیر پیتزا رنده شده بریزید، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را نیز در آخر اضافه کنید.
- سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر که بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم شده است بگذارید تا بپزد و پنیر طلایی شود.
ارسال نظر