شناسه خبر: ۱۱۷۰۰
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه کوکی زنجبیلی

چطور کوکی زنجبیلی کریسمس درست کنیم؟ دستور آسان با نکات مهم و تزئینات جذاب

دستور پخت کوکی زنجبیلی به همراه مواد لازم و نکات حرفه‌ ای برای تزیین کوکی‌ های خوش‌ رنگ و خوش‌ عطر زمستانی مخصوص کریسمس را یاد می‌ گیرید.

طرز تهیه کوکی زنجبیلی

پر بازدید

ترینی‌ها :

با نزدیک شدن به روزهای زمستان و حال‌و‌هوای کریسمس، پختن کوکی زنجبیلی یکی از خوش‌مزه‌ ترین کارهایی است که می‌تواند خانه را پر از عطر گرم و دلنشین کند. این کوکی‌های ساده و خوش‌رنگ، هم برای پذیرایی عالی‌ اند و هم می‌ توان با کمی خلاقیت، آن‌ها را به شکل‌های مختلف مثل آدم‌برفی، ستاره یا درخت کاج تزیین کرد.

مواد لازم برای تهیه خمیر کوکی زنجبیلی

  • آرد شیرینی پزی 3 لیوان
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • کره نصف لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • شهد شکر نصف لیوان
  • پودر زنجبیل 1 و نیم قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل  1 قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی عید

کوکی کریسمسی

مدت زمان آماده سازی مواد: ۴۰ دقیقه

مدت زمان موردنیاز برای پخت کوکی کریسمس زنجبیلی: ۱۰ دقیقه

مراحل  تهیه کوکی کریسمس زنجبیلی

1. برای درست کردن شیرینی مخصوص کریسمس ابتدا فر را روی دما ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با استفاده از کره یا روغن جامد، چرب کنید و کاغذ روغنی را روی سینی‌ قرار دهید.

2.  در مرحله دوم از طرز تهیه بیسکویت کوکی زنجبیلی یا بیسکویت جینجر باید خمیر کوکی را آماده کنید. برای این کار کره را از یخچال خارج کنید و به تکه‌های مربعی کوچک خرد نمایید. سپس آرد و بیکینگ پودر را ۲ بار الک کنید.

در یک ظرف مناسب آرد، نمک، پودر زنجبیل و بیکینگ پودر را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس در ظرفی دیگر، کره و شکر را با کمک همزن برقی، تا زمانی که یکدست شود هم بزنید. تخم مرغ، شهد شکر (آب و شکر و چند قطره را با هم بجوشانید تا غلیظ شود و به شهد تبدیل شود) و وانیل را به همراه مخلوط آرد به آرامی به ترکیب کره و شکر اضافه کرده و دوباره ترکیب را به خوبی هم بزنید.

ممکن است در ابتدا خمیر شیرینی جینجر برد کمی سفت به نظر برسد، اما زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند، خمیر نرم شده و شکل می‌گیرد. بعد از آماده شدن خمیر بیسکویت کریسمس، دستان خود را به آرد آغشته کنید و خمیر را به مدت یک دقیقه خوب ورز دهید.

در صورت تمایل شکر، تخم مرغ، آرد، کره، روغن مایع و پودر زنجبیل را می‌توانید از فروشگاه‌های افق کوروش به روش‌های خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی خریداری کنید.

3. بعد از آماده شدن خمیر کوکی، در این مرحله از طرز تهیه شیرینی زنجبیلی کریسمس باید خمیر به دست آمده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را در کیسه فریزری جدا بگذارید و درب کیسه را ببندید. کیسه را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند.

4. در این مرحله از کوکی زنجبیلی مخصوص کریسمس باید خمیرها را از یخچال خارج کنید. آن‌ها را روی سطح صافی که قبلاً آرد پاشی کردید، پهن کنید و با وردنه خمیر را پهن کنید. خمیر را تا زمانی که به قطر نیم سانتی‌متر برسد، پهن کنید. حالا خمیر آماده است تا آن را قالب‌گیری کنید.

با استفاده از انواع کاتر کریسمس مورد علاقه‌تان به شکل‌های آدمک، عصا، ژاکت و پلیور، کله گوزن، درخت کاج، آدم برفی، دانه برف، زنگوله و … خمیر کوکی را قالب بزنید. برای این کار ابتدا قالب را در آرد بزنید تا خمیر به قالب نچسبد سپس خمیر را قالب بزنید.

کوکی‌های قالب‌زده را در سینی فر با فاصله از یکدیگر قرار دهید. معمولاً برای قالب شیرینی زنجبیلی از قالب‌هایی به شکل آدمک استفاده می‌شود. اما شما می‌توانید این شیرینی‌ها را به هر شکلی که دوست دارید نیز تهیه کنید.

5. در این مرحله از دستور پخت کوکی زنجبیلی کریسمس باید کوکی‌های قالب‌گیری شده را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ذکر شده، قرار دهید تا طلایی شوند. پس از طلایی شدن کوکی‌ها، آن‌ها را از فر خارج کنید. بهتر است نیم ساعت صبر کنید تا کاملاً خنک شوند و بعد کار تزیین کوکی زنجبیلی را با آیسینگ انجام دهید.

طرز تهیه شیرینی مخصوص مهمانی

طرز تهیه کوکی زنجبیلی

مواد لازم برای آیسینگ کوکی کریسمس زنجبیلی برای ترئین کوکی

  • آب لیمو ترش تازه 1 قاشق چای خوری

  • پودر قند 3 لیوان

  • رنگ خوراکی به مقدار لازم

  • سفیده تخم مرغ 2 عدد در دمای اتاق

طرز تهیه کوکی زنجبیلی

مراحل تهیه لایه تزیینی کوکی کریسمس

1. در مرحله نخست زرده و سفیده ۲ عدد تخم مرغ را جدا کنید. تخم‌ مرغ‌های باید هم دمای محیط باشند. سپس سفیده تخم مرغ را با آبلیمو یا آب لیموترش ترکیب کنید و خوب هم بزنید. وقتی این ترکیب یکدست شد به آرامی پودر قند را به آن اضافه کنید و تا زمانی که یک ترکیب صاف و یکدست داشته باشید، هم زدن را ادامه دهید.

2.   بعد از درست کردن مواد آیسینگ برای تزیین کوکی زنجبیلی کریسمس باید مایه آیسینگ را در چند کاسه جداگانه بریزید و با توجه به رنگ‌هایی که قصد دارید برای تزیین کوکی استفاده کنید در هر کاسه چند قطره رنگ خوراکی مورد نظرتان را بریزید و با مایه آیسینگ ترکیب کنید تا به رنگ مورد نظر برسید. معمولا برای تزیین کوکی کریسمس از رنگ‌های سبز، قرمز، مشکی، سفید و … استفاده می‌شود.

3.  برای تزیین کوکی کریسمس زنجبیلی با آیسینگ باید از قیف‌های مخصوص شیرینی‌پزی استفاده کنید. با استفاده از قیف‌های مناسب (برای هر رنگ آیسینگ یک قیف جداگانه انتخاب کنید) طرح دلخواه‌تان را روی کوکی بزنید. سپس کوکی‌های کریسمس را برای چند دقیقه تا چند ساعت به حال خود بگذارید تا لایه آیسینگ شیرینی‌ها به خوبی خشک شود. برای تزیین کردن کوکی‌ کریسمس، می‌توانید مقداری پودر قند و ترافل هم روی آیسینگ بپاشید یا اینکه کوکی را فقط با ترافل رنگی و پودر قند تزیین کنید.

طرز تهیه کوکی زنجبیلی

نکات مهم برای پخت بیسکویت کوکی کریسمسی

  • در طرز تهیه بیسکویت جینجر یا کوکی کریسمس، ترکیبات شهد شکر شامل شکر، آب و آبلیمو هستند.

  • برای تزیین کوکی کریسمس از اسمارتیزهای خوشمزه هم می‌توانید استفاده کنید.

  • می‌توانید کوکی کریسمس را در یک ظرف درب بسته قرار دهید و برای مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

  • برای درست کردن آیسینگ کوکی نیاز به استفاده از آب نیست. اما اگر آیسینگ شما غلیظ شد و برای تزیین بیسکویت‌های کریسمسی با مشکل مواجه شدید، می‌توانید چند قطره آب به آیسینگ اضافه کنید و سپس از آن استفاده نمایید.

  • برای تزیین بیسکویت‌های زنجبیلی کریسمس می‌توانید از شیرینی مارشمالو، شکلات آب شده و ترافل‌های رنگی نیز استفاده کنید.

  • خمیر کوکی کریسمس زنجبیلی نباید به مدت زیاد در بیرون از یخچال بماند. اگر آماده کردن و قالب زدن کوکی‌ها طول کشید، بهتر است که کوکی‌های قالب زده را برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید و سپس فوراً روی سینی فر بچینید و برای پخت آماده کنید.

  • در دستور پخت شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک یا سایر اشکال توجه داشته باشید که هر چقدر اندازه قالب شیرینی زنجبیلی شما کوچک‌تر باشد، شیرینی زودتر پخته می‌شود. به همین دلیل هر زمان که متوجه شدید اطراف شیرینی در حال طلایی شدن است، باید آن‌ها را از فر خارج کنید.

  • در دستور پخت کوکی کریسمس می‌توانید به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای و یا ترکیب شکر سفید و قهوه‌ای استفاده کنید.

طرز تهیه کوکی زنجبیلی

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر