شناسه خبر: ۱۱۸۵۷
لینک کوتاه کپی شد

روش تهیه پودینگ هات چاکلت

راز تهیه پودینگ هات چاکلت خانگی؛ دسر معروف شب یلدا و کریسمس + مواد لازم

آموزش تهیه پودینگ هات چاکلت مخصوص کریسمس و شب یلدا، مواد لازم و فوت‌ و فن‌های کاربردی برای آماده‌ سازی یک دسر خوش‌رنگ و مجلسی را می‌ خوانید.

طرز تهیه پودینگ هات چاکلت

پر بازدید

ترینی‌ها :

شب یلدا و کریسمس از آن مناسبت‌هایی هستند که کنار خانواده و دوستان، با خوراکی‌های خوشمزه و گرم لذت‌بخش‌تر می‌شوند. اگر دنبال یک دسر ساده، خوش‌طعم و در عین حال شیک برای این شب‌ها هستید، پودینگ هات چاکلت می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. این دسر با طعم شکلاتی دلنشین و بافتی نرم و کرمی، هم بزرگ‌ترها را جذب می‌کند هم بچه‌ها را. ادامه را دنبال کنید.

مراحل تهیه پودینگ هات چاکلت

مواد لازم:

  • شیر پرچرب 4 و نیم فنجان
  • فنجان ¾ شکر
  • هات چاکلت ⅔ فنجان
  • نشاسته ذرت ⅓ فنجان
  • نمک ⅛ قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ 5 عدد
  • قاشق چای خوری ½ وانیل
  • خامه همزده به میزان لازم برای تزئین
  • پودر کاکائو به میزان لازم برای تزئین (اختیاری)

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

طرز تهیه:

مرحله اول: شیر را گرم کنید

4 فنجان شیر را در یک شیرجوش گرم کنید تا شروع به بخار کردن کند. به صورت همزمان در یک کاسه متوسط زرده تخم مرغ را با وانیل مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس نشاسته ذرت، هات چاکلت، نمک و شکر را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.  در آخر ½  فنجان شیر باقی مانده را هم با دیگر مواد مخلوط کنید. 

مرحله دوم: مواد را مخلوط کنید

به آرامی نیمی از شیر داغ را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط شیر و تخم مرغ را به تدریج به شیر داغ باقیمانده در قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و آن را مرتب هم بزنید. صبر کنید تا مواد به غلظت مناسب برای پودینگ برسند. این کار نزدیک به 4 دقیقه زمان می برد.

طرز تهیه دسر هات چاکلت

مرحله سوم: بگذارید پودینگ خنک شود

وقتی پودینگ به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود. در این مدت زمان چند باری آن را هم بزنید تا روی پودینگ لایه فومی شکل نگیرد و حرارت آن به صورت همگن کم شود.

طرز تهیه شکلات هندونه ای

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

مرحله پنجم: پودینگ را سرو کنید

بعد از 4 ساعت پودینگ را از یخچال بیرون بیاورید، سپس با همزن برقی هم بزنید تا بافت آن یکدست و خامه ای شود. پودینگ را در ظر فهای سرو بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته و پودر کاکائو تزئین کنید.

نکات و فوت وفن های طرز تهیه پودینگ هات چاکت

برای آماده کردن پودینگ هات چاکلت لازم است به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • بهتر است برای آماده کردن هات چاکلت مورد استفاده در این پودینگ از پودر هات چاکلتی استفاده کنید که شیرخشک نداشته باشد؛ زیرا شیرخشک روی بافت نهایی پودینگ تاثیر می گذارد.
  • هم زدن نهایی و قبل از سرو پودینگ اهمیت زیادی دارد، پس حتما این مرحله را با حوصله انجام دهید.
  • می توانید برای تزئین روی پودینگ از اسپری خامه استفاده کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر