طرز تهیه شکلات هندونه ای
شکلات هندونه ای مخصوص شب یلدا؛ آموزش یک دسر سریع و ترندی + مواد لازم
روش تهیه شکلات هندونه ای خوش رنگ و خوش طعم ویژه شب یلدا تا یک دورهمی جذابی داشته باشید. آموزش، مواد لازم و فوت و فن برای تهیه این دسر خوشگل را در ادامه یاد میگیرید.
پر بازدید
- شکلات هندونه ای مخصوص شب یلدا؛ آموزش یک دسر سریع و ترندی + مواد لازم
- + اولین برنامه رسمی رپ فارسی در ایران بنام گنگ با اجرای علی ضیا + ویدیو
- + جزئیات ساخت فصل سوم سریال کارگاه علوی + بازیگران و داستان
- + جزئیات پخش سریال جدید ساهره برای ماه رمضان + بازیگران و داستان
- + دانلود آهنگ جدید شادمهر عقیلی به نام قشنگترین گناه + متن ترانه
شب یلدا بدون رنگهای شاد هندونه کامل نمیشه؛ اما این بار میتونی علاوه بر هندونهی تازه، با شکلات هندونهای یه دسر جذاب هم به میزت اضافه کنی. تهیهاش خیلی راحته، ظاهرش چشمگیر و طعمش هم فوقالعادهست. یه انتخاب شیک و شیرین برای خوشرنگتر کردن لحظههای یلدایی شما.
مراحل تهیه شکلات هندونه ای
مواد لازم:
- بیسکوییت پتی بور 2 بسته
- شکلات قرمز 150 گرم
- شکلات سبز 150 گرم
- خامه صبحانه 100 گرم
- شکلات چیپسی به میزان لازم
- پودر نارگیل 50 گرم
- رنگ خوراکی سبز به میزان لازم

روش تهیه کوفته انار و گردو مخصوص شب یلدا
طرز تهیه شکلات هندوانه ای:
مرحله اول: بسکوییت پتی بور را آماده کنید
بیسکوییت پتی بور را در غذاساز خرد کنید تا کاملا پودر شود.
بسکوییت پودر شده را با پودر نارگیل، شکلات چیپسی و خامه صبحانه مخلوط کنید.
مرحله دوم: شکلات قرمز را آماده کنید
شکلات قرمز را به روش بن ماری ذوب کنید و سپس آن را به مواد اضافه کنید.
خمیر را با دست ورز دهید تا مواد، خمیری نرم و منسجم تشکیل دهند.
مرحله سوم: خمیر را شکل دهید
با دست چرب به اندازه یک کره کوچک یا هر ابعاد دیگری که تمایل دارید شکلاتتان
داشته باشد، از مواد بردارید و آن را در دست گرد کنید.کر هها را در یک ظرف چرب شده بچینید.
مرحله چهارم: شکلات را در یخچال بگذارید
به هر کره یک سیخ چوبی بزنید و مجددا آن را در ظرف بگذارید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
مرحله پنجم: شکلات سبز را آماده کنید
شکلات سبز را به روش بن ماری ذوب کنید و آن را در یک پیاله یا فنجان بریزید.
هر شکلات را به کمک سیخ چوبی در شکلات سبز غوطه ور کنید تا لایه ای سبز روی هر کره تشکیل شود.
شکلاتها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا خودشان را بگیرند. در نهایت سی خها را از هر کره بیرون بیاورید.
مرحله ششم: شکلات ها را سرو کنید
به کمک قلم مو و رنگ خوراکی سبز روی هر شکلات، خطوطی مشابه خطوط روی هندوانه ایجاد کنید.
بعد از این که رنگ خوراکی روی سطح شکلات خشک شد می توانید شکلا تها را سرو کنید. می توانید شکلا تها را به صورت درسته سرو کنید یا آ نها را از وسط برش دهید تا بخش میانی شکلات هندوانه هم دیده شود.
نکات و فوت وفن های طرز تهیه شکلات هندوانه ای
- برای آماده کردن شکلات هندوانه ای حتما به نکات زیر توجه داشته باشید:
- بعد از فرو بردن شکلاتها در شکلات ذوب شده سبز، چند لحظه صبر کنید تا شکلات اضافه از روی کره شکلات به ظرف برگردد.
- چند ثانیه آن را در هوا نگه دارید تا کمی خودش را بگیرد و سپس آن را روی کاغذ روغنی بگذارید تا سفت شود.
- می توانید به جای ذوب کردن شکلات سبز، کمی شکلات سفید را ذوب کنید و با اضافه کردن رنگ سبز به شکلات سفید ذوب شده، رنگ دلخواه خود را به دست آورید.

ارسال نظر