روش تهیه کمپوت پرتقال
طرز تهیه 3 مدل کمپوت پرتقال؛ خوش عطر، خوش رنگ و خانگی + مواد لازم
طرز تهیه کمپوت پرتقال به سه روش رو یاد بگیرید. مواد لازم و طرز تهیه کمپوت پرتقال به همراه نکات مهم برای نگهداری از کمپوت ها رو در ادامه بخوانید.
پر بازدید
کمپوت پرتقال یکی از خوشعطرترین و دلپذیرترین دسرهای خانگی است که میتواند در هر فصل، بهویژه روزهای سرد سال، طعم شیرین و تازه مرکبات را به سفره شما بیاورد. تهیه این کمپوت خوشمزه نهتنها سخت نیست، بلکه با چند روش ساده میتوانید آن را درست با سلیقه خود آماده کنید؛ از نسخه کلاسیک گرفته تا مدلهای خوشطعمتر و متفاوت. در ادامه، طرز تهیه سه مدل کمپوت پرتقال را با مراحل آسان و نتیجهای عالی با شما به اشتراک میگذاریم.
طرز تهیه کمپوت پرتقال ساده
مواد لازم :
- پرتقال تازه: ۵۰۰ گرم
- شکر: ۲۵۰ گرم
- آب: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
طرز تهیه :
مرحله اول: پرتقال ها را آماده کمپوت کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه کمپوت پرتقال، پرتقال ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید. پوست نازک روی پرتقال ها را جدا کنید تا فقط مغز آن باقی بماند. سپس در یک قابلمه آب را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب جوش بیاید و دانه های شکر کاملا حل شوند. سپس پرتقال ها را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله دوم: کمپوت پرتقال را در بطری بریزید
به مدت ۳ دقیقه قابلمه را روی حرارت بگذارید تا پرتقال ها کمی نرم شوند و شیرینی شکر را بگیرند. سپس شعله را خاموش و صبر کنید تا کمپوت از دما بیفتد و سرد شود. کمپوت پرتقال را در بطری های تمیز و استریل شده بریزید و در یخچال نگه دارید.

طرز تهیه کمپوت پرتقال زعفرانی
مواد لازم:
- پرتقال: ۵۰۰ گرم
- آب: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
- شکر: ۲۵۰ گرم
- گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحله اول: پرتقال، گلاب، شکر و آب را روی حرارت بگذارید
در همان ابتدای کار، پوست پرتقال ها را بگیرید. پوست نارنجی و لایه سفید روی پرتقال ها را جدا کنید. غشای نازک روی فیله پرتقال را با دست جدا کنید تا جایی که فقط مغز آن باقی بماند. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید. گلاب و شکر را مخلوط کنید. اجازه دهید آب و گلاب شروع به جوشیدن کنند و دانه های شکر کاملا حل شوند. سپس پرتقال ها را در قابلمه بریزید.
مرحله دوم: کمپوت پرتقال را در بطری بریزید
زعفران را در این مرحله از طرز تهیه کمپوت پرتقال به قابلمه اضافه کنید. حدود ۲ دقیقه بعد از جوشیدن و اضافه کردن پرتقال ها صبر کنید تا نرم شوند. شعله را خاموش کنید. اجازه دهید کمپوت سرد شود، سپس آن را در بطری های تمیز و خشک بریزید. می توانید گلاب را بعد از درست شدن کمپوت و بعد از این که آن را در بطری ریختید، اضافه کنید

طرز تهیه کمپوت پرتقال ترکیبی
مواد لازم:
- پرتقال: ۳ عدد
- به: ۲ عدد
- شکر: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
- آب: ۲ لیتر
- چوب دارچین: ۲ تکه
- هل یا میخک: به میزان دلخواه (اختیاری)
طرز تهیه:
مرحله اول: شربت کمپوت را درست کنید
برای درست کردن کمپوت پرتقال ترکیبی، ابتدا شربت کمپوت را درست کنید. آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. در این فاصله که آب در حال جوش آمدن است، پرتقال و به را بشویید. پوست به را بگیرید. آن را به قطعات مکعبی یا خلالی خرد کنید. هسته به را جدا کنید.
مرحله دوم: به را برش بزنید و به شربت کمپوت اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه کمپوت پرتقال و به، بعد از این که دانه های شکر حل شدند، به های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. چوب های دارچین را بیفزایید. درب قابلمه را باز بگذارید تا رنگ تکه های به، تیره نشود. حرارت را روی حالت ملایم تنظیم کنید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا به ها کاملا نرم شوند.
مرحله سوم: پرتقال ها را اضافه کنید
پوست پرتقال ها را بگیرید. پوست سفید و غشای نازک روی فیله ها را جدا کنید. مغز پرتقال ها را به قابلمه اضافه کنید. در صورت دلخواه به مواد داخل قابلمه کمی زعفران، هل و گلاب هم اضافه کنید تا خوش طعم و خوش عطرتر شود. ۳ تا ۴ دقیقه دیگر صبر کنید تا پرتقال ها هم کمی نرم شوند. سپس شعله را خاموش کنید. بعد از این که دمای کمپوت پرتقال پایین آمد، آن را در ظرف مناسب بریزید و در یخچال نگه دارید.

نکات مهم برای نگهداری از کمپوت پرتقال
-
کمپوت پرتقال را به محض درست کردن، می توان مصرف کرد. ولی اگر می خواهید برای مدت بیشتری آن را نگه دارید، می توانید در ظروف در بسته و ترجیحا شیشه ای بریزید و در یخچال قرار دهید.
-
اگر بطری کمپوت پرتقال را هواگیری کنید، مدت زمان زیادی می توانید آن را در یخچال نگه دارید. برای این کار کمپوت پرتقال را در بطری های خشک و تمیز بریزید. در بطری ها را محکم ببندید. یک قابلمه را تا نیمه، آب کنید و روی حرارت بگذارید. بطری کمپوت را در قابلمه بگذارید. اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آب داخل قابلمه بجوشد و بطری داخل قابلمه بماند. سپس شعله را خاموش کنید و بعد از سرد شدن آب، بطری ها را در مکان مناسب و خنک قرار دهید.
-
می توانید کمپوت پرتقال را در فریزر هم نگه دارید. این کمپوت را به مدت ۱ هفته در یخچال و ۲ تا ۳ ماه در فریزر می توان نگهداری کرد.
ارسال نظر