دسرهای بدون شکر
انواع دسرهای بدون شکر مخصوص افراد دیابتی و رژیمی + طرز تهیه
دسرهای بدون شکر گزینه ای عالی برای افرادی هستند که می خواهند از خوراکی های شیرین لذت ببرند. دستور تهیه این دسرها رو در ادامه بخوانید.

پر بازدید
- انواع دسرهای بدون شکر مخصوص افراد دیابتی و رژیمی + طرز تهیه
- + قسمت 9 برنامه الکلاسیکو به روایت تسلا منتشر شد + لینک دانلود مستقیم
- + قسمت 26 اکنون با حضور میلاد منشی پور منتشر شد + لینک تماشای مستقیم
- + بازیگران مرد خارجی که با یک نقش در تاریخ سینما ماندگار شدند! + عکس
- + قسمت 11 صداتو رو از اینجا ببین! + لینک تماشای مستقیم
کیه که یه دسر خوشمزه رو دوست نداشته باشه؟ بعضی وقتا هم هست که دلمون میخواد یه کم مراقب قند و شکر باشیم، نه؟ خبر خوب اینه که لازم نیست قید شیرینی رو بزنیم! ما تو ترینیها اومدیم چند تا از این دسرای بینظیر رو بهتون معرفی کنیم و طرز تهیهشون رو هم بگیم که دیگه هیچ بهونهای برای نخوردن یه دسر سالم و لذتبخش نداشته باشین. پس با ما همراه شین تا یه عالمه دسر خوشمزه و بیشکر یاد بگیرین!
معرفی دسرهای بدون شکر
1. موس آووکادو و شکلات:
-
2 عدد آووکادو
-
4/1 فنجان پودر کاکائو
-
250 گرم کاکائوی تلخ
-
1 فنجان شیر
-
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
-
4 قاشق غذاخوری عسل
-
1 عدد توت فرنگی
دستور پخت:
برای تهیه موس آووکادو و شکلات، ابتدا در یک شیرجوش، کاکائو و 3 قاشق شیر را اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. به طور مداوم آن را هم بزنید تا شکلات کامل ذوب شود و در شیر حل شود. پس از اینکه قوام مناسبی رسیدید، در آخر آن را از روی حرارت بردارید و داخل یک کاسه بریزید.
آووکادوها را از وسط نصف کنید و به کمک قاشق، گوشت آن را از پوست خارج کنید.
داخل مخلوط کن برقی آووکادو، پودر کاکائو، شیر، عصاره وانیل، عسل و شکلات ذوب شده را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
موس آووکادو شکلاتی را داخل لیوان مخصوص بریزید و آن را با پودر کاکائو تزئین کنید.
2. پودینگ چیا و میوه
-
2 ق غ دانه چیا
-
1 ق غ عسل
-
1 ق غ پودرنارگیل
-
1 لیوان شیر
-
1 ق چ وانیل
-
انواع میوه موزشلیل سیب
-
انواع مغزیجات گردو بادام
دستور پخت :
دانه چیا و پودر نارگیل رو داخل یه ظرف دربسته ریخته عسل، پودر نارگیل و شیر رو هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
چند ساعت داخل یخچال باید بمونه تا خوب لعاب بندازه (یک ساعت حداقل)
در یک ساعت اول چند بار مخلوط رو هم زده تا بهتر لعاب بده.
نصف ظرف سرو رو با پودینگ آماده شده پر کرده و با میوه آجیلات پر کنید.
میتونید به دلخواه از انواع مغز ها و انواع میوه ها استفاده کنید.
3. پودینگ خرما
-
خرما 300 گرم
-
شیر 2 لیوان
-
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
-
کره 1 قاشق غذاخوری
-
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
دستور پخت :
ابتدا هسته خرماها را جدا میکنیم و به همراه نصف لیوان شیره در مخلوط کن میریزیم و یک دقیقه هم میزنیم تا یک پوره کاملا یک دست حاصل شود. حتما از خرماهای نرم استفاده کنید یا از یک ساعت قبل خرما را در شیر بخیسانید تا نرم شود.
نشاسته را به همراه باقیمانده شیر و پودر کاکائو در یک قابلمه میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم. قابلمه را روی شعله ملایم اجاق قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و خود را بگیرد.
در این مرحله پوره خرما را به مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید که کاملا یک دست شود بعد از اینکه پودینگ شما از اطراف شروع به جوش ریز کرد شعله را خاموش کنید.
پودینگ شما آماده شده و باید به صورت گرم آن را داخل ظرف سرو بریزید و به مدت دو تا سه ساعت آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود و ببندد.
4. دسر ماست و میوه
-
عسل 1 قاشق چای خوری
-
ماست یونانی 2 فنجان
-
میوه تازه به مقدار لازم
دستور پخت:
ماست یونانی را به همراه میوه داخل ظرف ریخته و عسل را نیز به آنها اضافه کنید. این دسر را داخل یخچال به مدت ۱ ساعت قرار میدهیم و سپس سرو میکنیم.
نکتهای که راجع به این دسر بدون شکر باید به آن توجه کنید این است که اگر از ماست ساده استفاده میکنید، عسل بیشتری داخل دسر بریزید تا طعم بهتری بگیرد.
5. کیک شکلاتی با آرد نخود چی
-
تخم مرغ 3 عدد
-
آرد نخودچی 1 فنجان
-
شیر 2/1 فنجان
-
عسل 2/1 فنجان
-
پودر کاکائو بدون شکر 2/1 لیوان
-
وانیل 1 قاشق چای خوری
-
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
در یک ظرف آرد نخودچی، بیکینگپودر، وانیل و پودر کاکائو بدون شکر را مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه تخممرغ، شیر و عسل را مخلوط کنید. در این مرحله مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
مخلوط را درون قالب چرب شده بریزید و داخل فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کامل بپزد. پس از سردشدن کیک برش زده و نوش جان کنید.
6. کیک موز و جو دوسر
-
جو دوسر پرک: یک پیمانه سرپر (برای پایهی کیک و بافت مناسب)
-
شیر ولرم: دو سوم پیمانه (جهت مرطوب کردن مواد خشک)
-
موز شیرین و رسیده: دو عدد (منبع طبیعی شیرینی و بافت نرم)
-
تخم مرغ: دو عدد (برای ایجاد ساختار و اتصال مواد)
-
عسل یا شیره انگور و خرما: دو قاشق غذاخوری (برای شیرین کردن طبیعی)
-
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری (برای عطر و طعم)
-
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری (برای افزایش حجم و سبک شدن کیک)
دستور پخت:
-
آمادهسازی مواد اولیه: ابتدا، موزهای شیرین و رسیده را پوست بگیرید و در یک ظرف بزرگ با چنگال له کنید. سپس، شیر ولرم را به موزها اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.
-
اضافه کردن تخممرغها: تخم مرغها را یکییکی به مخلوط موز و شیر اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی به مدت چند دقیقه هم بزنید تا مخلوط پف کرده و رنگ آن روشنتر شود.
-
مخلوط کردن مواد خشک: جو دوسر پرک، وانیل و بیکینگ پودر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید. سپس این مواد خشک را به آرامی به مخلوط تخم مرغ و موز اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند.
-
شیرین کردن کیک: عسل یا شیره انگور و خرما را به مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا شیرینی طبیعی در تمام کیک پخش شود.
-
آمادهسازی قالب: قالب کیک را چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید. اگر دوست دارید، میتوانید روی کیک را با موزهای اسلایس شده، شکلات چیپسی یا حتی گردو و کشمش تزئین کنید.
-
پخت کیک: قالب را در فر از پیش گرم شده قرار دهید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. پس از این مدت، کیک را با یک خلال دندان تست کنید؛ اگر خلال تمیز بیرون آمد، کیک شما آماده است.
7. اوتمیل سیب دارچین
-
مقداری جو دو سر پرک
-
سیب
-
عسل
-
دارچین و مغز گردو
دستور پخت:
برای شروع کمی آب را به همراه دارچین روی شعله گاز قرار بدهید. بعد از اینکه آب گرم شد جو دو سر پرک و سیب خردشده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بعد از چند دقیقه عسل را هم توی آن بریزید و دوباره مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب و پخته شوند. اوتمیل خوشمزه و رژیمی شما به همین راحتی آماده است. شما میتوانید این دسر را با مغز گردو تزئین کرده و نوش جان کنید.
ارسال نظر