شناسه خبر: ۱۱۸۲۰
لینک کوتاه کپی شد

روش تهیه سالاد انار و زیتون

زیباترین سالاد شب یلدا با انار و زیتون؛ سریع و فوق العاده خوشمزه + طرز تهیه

آموزش تهیه سالاد انار و زیتون برای شب یلدا به همراه مواد لازم و مراحل آسان برای تهیه این سالاد جذاب رنگی با فوت و فن مهم را در ادامه یاد میگیرد

طرز تهیه سالاد انار و زیتون

پر بازدید

ترینی‌ها :

در شب یلدا، هیچ‌چیز به اندازه‌ی حضور رنگ‌های سرخ و سبز سفره را زیباتر نمی‌کند. سالاد انار و زیتون یکی از همان خوراکی‌های خوش‌رنگ و خوش‌طعم است که علاوه بر ظاهر چشم‌نواز، طعمی تازه و متفاوت به سفره‌ٔ یلدایی شما می‌بخشد. ترکیب شیرینی ملایم انار با شوری لطیف زیتون و عطر سبزیجات تازه، این سالاد را به یک انتخاب سبک، سالم و بسیار شیک برای مهمانی‌ها تبدیل می‌کند. در ادامه با طرز تهیه‌ی این سالاد جذاب و مجلسی همراه باشید.

مراحل تهیه سالاد انار و زیتون

مواد لازم

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

انار دانه شده

1 عدد

زیتون بدون هسته

250 گرم

گردو خرد شده

½ فنجان

پیازچه خرد شده

1 عدد

جعفری خرد شده

¼ فنجان

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم

طرز تهیه سالاد انار و زیتون

مراحل تهیه

  1. زیتون‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. بهتر است حلقه‌ها خیلی نازک نباشند تا له نشوند.
  2. زیتون را با دانه‌های انار در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  3.  پیازچه، جعفری و گردو خرد شده را به سالاد اضافه کنید.
  4. سپس سس سالاد را با روغن زیتون و نمک و فلفل آماده کرده و روی آن بریزید.
  5. سالاد را کاملا زیر و رو کنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.
  6. روی ظرف را بپوشانید و سالاد را برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  7.  بعد از ۱ ساعت سالاد شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

روش تهیه کوفته انار و گردو

طرز تهیه سالاد انار و زیتون

فوت و فن مهم برای تهیه سالاد انار و زیتون

  • می‌توانید به سس سالاد کمی رب انار و آب لیمو هم اضافه کنید.
  • در مواد اولیه این سالاد می‌توان از ۱/۴ پیمانه پیاز خلالی نازک هم استفاده کرد.
  • می‌توانید به جای جعفری از کمی شوید تازه یا شوید خشک هم استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد انار مجلسی

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر