شناسه خبر: ۵۲۰۷
لینک کوتاه کپی شد

درست کردن کوکو پیتزایی | مواد لازم کوکو پیتزایی

کوکو پیتزایی خوشمزه و فوری به 2 روش؛ با فر و بدون فر + طرز تهیه

اگه دلتون یه شام ساده، خوشمزه و متفاوت میخواد، بدون شک کوکو پیتزایی بهترین انتخابه و شک نکنید همه خانواده عاشقش میشن.

کوکوی پیتزایی

پر بازدید

ترینی‌ها :

کوکو پیتزایی یکی از کوکو های بسیار خوشمزه و ساده است، که در کمترین زمان ممکن تهیه می شود. بچه ها بشدت عاشق طعم و مزه کوکو پیتزایی خواهند شد. در ادامه طرز تهیه کوکو پیتزایی را در فر  و بدون فر آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه کوکو پیتزایی مرغ

  • مرغ پخته شده و ریش شده ۱ لیوان
  • آرد ۱ پیمانه
  • آب ۳/۴ پیمانه
  • پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن مایع ۶  ق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
  • فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن به مقدار لازم

کوکو پیتزایی مرغ

طرز تهیه کوکو پیتزایی

  • مرحله اول: پخت مرغ

سینه مرغ را باید بپزید. برای این کار می توانید ۱ پیاز ۴ قاچ شده را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و برگ بو داخل قابلمه ریخته و آب جوش روی مرغ بریزید و بگذارید تا مرغ پخته شود و بعد مرغ را ریش ریش کنید. می توانید آب مرغ را دور نریزید و برای تهیه سوپ استفاده کنید.

  • مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

در ادامه تخم مرغ را به همراه روغن و ادویه ها داخل کاسه ریخته و با همزن دستی بزنید تا مواد مخلوط شود و بعد مرغ را به همراه پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و هم بزنید. آب و کمی از فلفل دلمه ها را اضافه کنید و مابفی فلفل دلمه های خرد شده را برای روی کوکو نگه دارید.

  • مرحله سوم: تهیه مایه کوکو پیتزایی

آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید. حالا ترکیب آرد را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا حسابی مخلوط شوند. ظرف مورد نظر یا تابه مورد نظر را با روغن چرب کنید و مایه تهیه شده را داخل ظرف ریخته و کمی فلفل دلمه ای روی آن بریزید و سطح کوکو را صاف کنید.

  • مرحله چهارم: پخت کوکو پیتزایی با فر و بدون فر

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کنید و برای ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بگذارید تا کوکو پخته شود. برای پخت در تابه نیز در تابه را قرار دهید و بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود و برای پخت در فر نیز در انتها گریل را روشن کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کوکو پیتزایی

  • برای پخت در فر باید بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان کوکو را تست کنید.
  • می توانید کمی پنیر روی کوکو نیز بریزید.
  • برای فرهای برقی و توستر باید دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.

کوکو ماهی به ۳ روش آسان با طعم فراموش نشدنی + طرز تهیه

 کوکو پیتزایی سیب زمینی

مواد لازم

  • سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنیر ورقه‌ای گودا یا چدار: ۱۰ ورق
  • ژامبون مرغ: ۵ ورق
  • پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پاپریکا و آویشن: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

کوکوی پیتزایی

طرز تهیه

  • برای پختن این کوکوی پیتزایی خوشمزه و عالی اول باید سیب زمینی‌ها را پوست و بعد از آن رنده ریز کنید.
  • بعد از اینکه سیب زمینی را رنده کردید، سیب زمینی‌های رنده شده را داخل یک صافی بریزید و با دست فشار بدهید تا آب سیب زمینی کاملا کشیده شود.
  • در مرحله بعد سیب زمینی‌های رنده شده را داخل یک کاسه بریزید و تخم مرغ‌ها را همراه با پودر سوخاری، نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پاپریکا و آویشن به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه مواد با هم کاملا مخلوط شوند.

طرز تهیه کوکوی قارچ به 5 روش خوشمزه و متفاوت + تصاویر

  • کف یک ماهی تابه نچسب کمی روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را نصف کنید.
  • نصف مایه را کف ماهی تابه بریزید و با قاشق خوب پخش کنید و پنج ورق پنیر گودا روی سطح کوکو بچینید، سپس ورقه‌های ژامبون را بچینید.
  • دوباره پنج ورق پنیر گودا دورتادور کوکو و روی سطح ژامبون‌ها بچینید و بقیه مایه کوکو را روی آن بریزید و با قاشق سطح کوکو را خوب صاف کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا کوکو از یک طرف بپزد و طلایی شود.
  • بعد از این مرحله کوکو را با کمک یک سینی گرد برگردانید و دوباره داخل ماهی تابه بگذارید تا سمت دیگرش هم طلایی و برشته شود.
  • اگر در این مرحله روغن کوکو کشیده شده بود، یک تا دو قاشق دیگر روغن اضافه کنید. حالا می‌توانید کوکو سیب زمینی پیتزایی خوشمزه‌تان را داخل ظرف سر بکشید و برش بزنید و مطمئن باشید از خوردن این غذای خوشمزه سیر نمی‌شوید.

نوش جان

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان