فواید عسل و آب ولرم
8 تا از مفیدترین خواص ترکیب آب ولرم با عسل برای بدن
فواید عسل با آب ولرم را بشناسید. یک ترکیب ساده اما بشدت موثر و مفید. در ادامه با 8 خاصیت استفاده از آب ولرم و عسل در بدن آشنا می شوید.

پر بازدید
همه مون می دونیم آب چیزیه که بدن بدونش نمیتونه درست کار کنه. اما بعضی وقتها یه تغییر کوچیک میتونه همون آب ساده رو تبدیل کنه به یه نوشیدنی فوقالعاده مفید. یکی از این ترکیب ها،آب ولرم با عسله! شاید فکر کنیم چیز خاصی نیست، ولی همین ترکیب ساده می تونه کلی فایده برای بدن داشته باشه؛ از کمک به گوارش گرفته تا تقویت انرژی و حتی شادابی پوست.
آب ولرم با عسل چه خاصیتی داره؟
1. جلوگیری از نفخ معده
اگر واقعا از نفخ رنج میبرید یا مرتبا احساس میکنید شکمتان باد کرده است، یک لیوان آب گرم و عسل کمک میکند اثرات نفخ را در سیستم گوارشتان خنثی کنید و فورا احساس سبکی خواهید کرد.
2.تقویت سیستم ایمنی بدن
عسل، خواص شگفتانگیزی روی سیستم ایمنیتان دارد. عسل خالص و ارگانیک تهیه کنید تا بیشترین بهره را از خواص ضدمیکروبی آن ببرید. عسل سرشار از آنزیمها، ویتامینها و مواد معدنی است که از شما در برابر هر نوع باکتری مضری محافظت میکند.
3.دفع سموم بدن
عسل و آب گرم یکی از بهترین ترکیبات برای دفع سموم و ضایعات از بدن است. به این ماده سمزدا سلام کرده و با سموم خداحافظی کنید.
یک نکته: افزودن لیمو به این ترکیب، مفیدترش هم میکند چون ادرار را بیشتر میکند.
4.افزایش شفافیت پوست
بله! عسل یک آنتی اکسیدان طبیعی است که به دفع ضایعات کمک کرده و بهدلیل ویژگیهای آنتیباکتریال پوستتان را تمیز نگه داشته و از همیشه شفافتر میکند.
5.کاهش وزن
اولین فکری که به ذهنتان رسید به احتمال زیاد قند موجود در عسل بود. بله، قند زیادی در عسل وجود دارد اما با قند سفید کاملا متفاوت است چون قند طبیعی است! این قندهای طبیعی کمک میکنند تا میل روزانه شما به شیرینی و خوراکیهای نامناسب مانند کیک، شیرینی، شکلات و نوشابه پاسخ داده شود.
6.بهبود گلودرد
آب و عسل گرم، نوشیدنی مناسب زمستان است، گلودرد را تسکین میدهد و درماههای سرد گرمتان میکند. عسل، مرهمی طبیعی برای عفونتهای تنفسی و سرفههای معمولی است، پس اینبار اگر سرماخوردگی ناخوشایند زمستانی داشتید، سراغ عسل بروید، البته خالص و ارگانیک.
7.تنظیم قند خون
همانطور که گفتیم، اگرچه عسل حاوی مقدار زیادی قند است اما مانند قند سفید نیست؛ ترکیب فروکتوز و گلوکز به بدن در تنظیم میزان قندخون کمک مینماید. همچنین گفته میشود کلسترول را هم کاهش میدهد.
8.جلوگیری از خطر بیماری های قلبی
فلاوونیدها و آنتیاکسیدانهای موجود در عسل میتوانند به پیشگیری و کاهش خطر بیماریهای قلبی کمک کنند.
تحقیقات نشان دادهاند عسل فرایند اکسیداسیون کلسترول بد در خون انسان را کُند میکند؛ فرایندی که تاثیری مخرب روی قلب گذاشته و منجر به حمله قلبی و حتی سکته مغزی میشود.
ارسال نظر