شناسه خبر: ۱۱۷۰۲
لینک کوتاه کپی شد

روش تهیه کوکوی پاغازه

طرز تهیه کوکو پاغازه؛ غذای محلی کرمانشاهی + مواد لازم و خواص گیاهی پاغازه

دستور پخت کوکوی پاغازه کرمانشاهی، مواد لازم این کوکوی خوشمزه را می‌ بینید و همچنین نکات و خواص گیاه پاغازه را هم بخوانید

روش پخت کوکوی پاغازه

پر بازدید

ترینی‌ها :

کوکوی پاغازه یکی از غذاهای محلی و خوش‌طعم کرمانشاه است که با گیاه کوهی پاغازه درست می‌شود. این کوکو طعم ملایمی دارد و خیلی سریع آماده می‌شود. پاغازه به‌خاطر عطر خوب و خواصش، این غذا را متفاوت و خوش‌خوراک می‌کند. اگر دنبال یک غذای ساده و محلی هستید، کوکوی پاغازه انتخاب خوبی است.

مواد لازم برای تهیه کوکوی پاغازه کرمانشاهی

  • سبزی پاغازه 500 گرم
  • آرد 1 الی 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده شده متوسط 1 عدد
  • تخم مرغ 4 الی 5 عدد
  • سیر له شده 1 حبه
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه کوکو برگ سیر

کوکوی پاغازه

دستور تهیه:

  1. سبزی پاغازه را پس از پاک کردن، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود، سپس آن را ریز خرد کنید.

  2. تخم مرغ‌ها را کاسه‌ای شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند، سپس آرد، پیاز رنده شده، سیر له شده، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

  3. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند، سپس پاغازه خرد شده را به آن اضافه کنید.

  4. به هم زدن مواد ادامه دهید تا مایه کوکو یکدست شود.

  5. روغن را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس مایه کوکوی پاغازه را در روغن داغ بریزید.

  6. حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

  7. پس از سرخ شدن کوکو پاغازه، آن را برش زده و در ظرف سرو قرار دهید، اطراف کوکو را به سلیقه خود با سبزیجات مختلف تزیین کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید از قالب‌های به شکل دلخواه استفاده کرده، قالب را در روغن داغ قرار دهید و پس از گرم شدن قالب، مایه کوکو را در آن بریزید تا کوکوی پاغازه قالبی درست شود.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سبزیجات

 روش تهیه کوکو پاغازه مرحله به مرحله

خواص گیاهی پاغازه

  • پاغازه به درمان یبوست کمک می‌کند.

  • دم‌کرده این گیاه را به صورت موضعی برای رفع چین و چروک پوست مصرف می‌کنند.

  • مصرف این گیاه می‌تواند در درمان بیماری‌هایی همچون سنگ کلیه، سنگ مثانه و انسداد روده موثر باشد.

  • از ضماد این گیاه برای درمان ضایعات پوستی استفاده می‌شود.

  • گیاه پاغازه دارای خاصیت شیرافزایی بوده و برای مادران شیرده مفید است.

  • از دم‌کرده این گیاه برای دفع خلط و رفع گلودرد چرکی استفاده می‌شود.

  • مصرف گیاه پاغازه در درمان بیماری‌های کبدی موثر است و افراد مبتلا به ناراحتی‌های کبدی، باید آن را بیشتر مصرف کنند.

  • ضماد این گیاه می‌توان در درمان گزیدگی حشرات موثر باشد.

کوکو پاغازه

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر