هوای سرد بر روی تلفن های همراه تاثیر میگذارد؟ | تاثیر هوای سرد بر روی موبایل ها
به طور جدی هوا سرد تاثیرات منفی بر روی گوشی های موبایل و باتری گوشی میگذارد.راه های پیشگیری این اتفاق را بخوانید.
پر بازدید
- معرفی گرانترین و خفن ترین رادار جنگی دنیا و نابودی آن به دست ایران! + جزئیات و تصویر
- + (ویدیو) انگشتر در هر انگشت چه معنایی دارد؟ + جزئیات
- + (ویدیو) افشاگری جنجالی علی دایی از احمدی نژاد: با نامه محرمانه شبانه اخراجم کردند!
- + (ویدیو) بهبود سریال پایتخت: بازی در این سریال بزرگترین اشتباه عمرم بود!
- + ساحلی عجیب پر از استخوان ماهی در ژاپن! + جزئیات و تصویر
خبر هایی جدیدا بر این مبنی که گوشی های موبایل در هوای سرد به شدت آسیب میبیند و از کار میوفتد و یا خاموش میشود به گوش میرسد و هوای سرد بر روی عمر مفید باتری های گوشی ها نیز تاثیر بسیار زیادی میگذارد.
در شرایطی که گوشی شما در دمای بسیار سرد بیرون قرار بگیرد، احتمال اینکه خاموش شود زیاد است، دلیل آن هم این است که باتریهای لیتیوم یون در هوای یخ زده نمیتوانند انرژی دستگاه را تأمین کنند.
شایعاتی مبنی بر اینکه هوای سرد موجب از کار افتادن باتریهای تلفن همراه میشود وجود دارد اما هوا باید چقدر سرد باشد که روی این ابزار فناوری تاثیر منفی بگذارد و مشکل ایجاد کند؟ اغلب دیده میشود که باتریهای ماشین در هوای سرد از کار میافتند و به دستگاههای دیگری نیاز دارند که دومرتبه به کار بیفتند. آیا این قاعده برای گوشیهای هوشمند نیز صدق میکند و آیا دستگاه شوکی وجود دارد که با استفاده از آن بتوان گوشی هوشمند را به کار انداخت؟
چرا گوشی موقع استفاده از اینترنت داغ میشه؟ + راه حل
انواع باتری:
اول از همه، باید بدانید که چه نوع باتری در گوشی شما وجود دارد و این را باید با استفاده از مشخصات گوشی خود در سایت یا اطلاعات لازم برروی جعبه گوشی پیدا کنید و یا اگر بتوانید به باتری دسترسی داشته باشید، این اطلاعات معمولا برروی خود باتری موجود است. در حال حاضر بسیاری از سازندهها، از باتریهای لیتیوم-یونی استفاده میکنند (که با نامهای باتری Li-ion و یا LIB شناخته میشود). این باتریها اندازههای متنوعی دارند اما بیشتر باتریهای گوشیهای هوشمند، در اندازههای کوچک و فرم مستطیل هستند؛ در برخی از گوشیهای هوشمند نیز از باتریهای لیتیوم-پلیمری استفاده میشود.
نحوه فعالیت باتریهای لیتیوم-یونی:
به طور خلاصه میتوان گفت باتریهای لیتیوم-یونی با جابهجا کردن یونها بین قطب منفی و مثبت برای شارژ یا تخلیه شارژ کار میکنند. هوا یا به طور دقیقتر دما، میتواند در چگونگی جابهجایی یونها بین الکترودها موثر باشد. اگر هوا بسیار سرد شود، یونها حرکت نمیکنند و باتری کار نخواهد کرد، البته نکته کلیدی این است برای چنین شرایطی، هوا باید واقعا خیلی سرد باشد.
فعالیت باتریهای لیتیوم-یونی در دماهای متفاوت بدین ترتیب است که در دمای کمتر از ۴۰ درجه سانتیگراد زیر صفر، فعالیت باتری متوقف میشود، در دمای کمتر از ۲۰ درجه سانتیگراد زیر صفر، درصدی از شارژ باتریهای لیتیوم-یونی تخلیه میشود، در دمای بیشتر از صفر درجه سانتیگراد، باتری لیتیوم-یونی بدون مشکل شارژ خواهد شد، در دمای بیشتر از ۴۵ درجه سانتیگراد، باید از شارژ کردن باتریهای لیتیوم-یونی بپرهیزید، در دمای بیشتر از ۶۰ درجه سانتیگراد نیز باتری لیتیوم-یونی شروع به تخلیه شارژ میکند.
راهی برای حفظ عملکرد باتری گوشیهای هوشمند:
دمای مناسب برای شارژ باتریهای لیتیوم-یونی بین ۱۰ درجه و ۳۰ درجه سانتیگراد است در حالی که میزان شارژ مناسب که باید در باتری ذخیره شده باشد، بین ۴۰ تا ۸۰ درصد است؛ اگر این توصیهها را جدی بگیرید، میتوانید اطمینان حاصل کنید عمر باتری شما افزایش مییابد.
با این کد مخفی عمر باتری گوشی های سامسونگ رو افزایش بده! + تصویر
همچنین باید توجه داشته باشید که باتریهای لیتیوم-یونی گاهی به طور خودکار شروع به تخلیه شارژ میکنند که این موضوع البته بین تولیدکنندگان مختلف متفاوت است، اما معمولا هر ماه بین ۱.۵ تا ۲ درصد رخ میدهد که به دما نیز بستگی دارد و بالاخره، متوسط طول عمر یک باتری، بین ۵۰۰ تا هزار چرخه است و هر چرخه، زمانی است که باتری شما به اتمام رسیده و دومرتبه شارژ شده است.
بنابراین بهترین راه برای جلوگیری از خاموش شدن دستگاهتان این است که آن را از سرد شدن بسیار دور نگه دارید؛ اما اگر این موضوع غیرقابل اجتناب است، کارشناسان توصیه میکنند که گوشی خود را در یک فضای عایقبندیشده و یا در جیب خود قرار دهید، جایی که به بدن شما نزدیکتر است.
ارسال نظر