نحوه پرورش میوه استوایی پاپایا | فیلم پرورش میوه پاپایا در دزفول
(ویدیو) پرورش میوه استوایی پاپایا؛ برای اولین بار در ایران! + تصویر
به تازگی از پرورش میوه استوایی پاپایا برای اولین بار در دزفول ایران باخبر شده ایم.در ادامه توضیحات کاملتر را بخوانید و ویدیو را ببینید.
پر بازدید
- (ویدیو) درآمد اکبر عبدی از اخراجی ها و تیکه عجیبش به شریفی نیا: حقوقم را ازم گرفت!
- + آغاز سریال جدید «تانک خور ها» از تلویزیون | داستان و زمان پخش سریال «تانک خورها»
- + (ویدیو) صحنه ای باورنکردنی و اثر هنری ایران در حمله موشکی از دید عکاس اردنی!
- + (ویدیو) درگیری شدید لفظی پژمان بازغی با مجری خانم بر سر سوپراستار خواندن گلزار!
- + مسی جام جدید خودش را نیز کسب کرد!
پاپایا یا خربزه درختی، یک میوه سبز رنگ و درختی است نسبتاً کوچک، دارای یک تنه به ارتفاع ۴ تا ۱۰ متر و برگهایی بزرگ .میوه این گیاه بزرگ و اندازه آن ۱۵ تا ۴۵ سانتیمتر بوده و ظاهر آن شبیه یک کپسول است.این میوه گران قیمت برای اولین بار در حال پرورش در دزفول است.ویدیوی توضیحات پرورش این میوه گران را در بالا ببینید.
رنگ میوه در ابتدا سبز رنگ و موقعی که رسیده باشد زرد کهربایی تا کمی نارنجی است. درخت پاپایا رشد سریعی داشته و پس از سه سال از زمان کاشت تولید میوه میکند. این درخت متعلق به مناطق معتدل و گرمسیر است و در دمای پایینتر از منفی ۲ درجه دچار مشکل شده یا به کلی از بین میرود. این گیاه نیاز به خاکهای ماسهای و با زهکشی مناسب دارد و در صورت انباشته شدن آب پای درخت طی ۲۴ ساعت از بین خواهد رفت.درخت پاپایا رشد سریعی دارد و پس از سه سال از زمان کاشت، میوه میدهد.
ویژگیهای میوه پاپایا:
ابعاد میوه پاپایا حدود ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتر است. پوست این میوه ابتدا سبز است و زمانی که کاملاً رسیده و آماده مصرف شود، به رنگ زرد کهربایی تا کمی نارنجی درمیآید. این میوهی آبدار، گوشتی زرد، نارنجی یا صورتی و بافت نرم و شیرینی دارد. درون گوشت پاپایا دانههای سیاه کوچک زیادی وجود دارد که تلخ مزه هستند. میوه رسیده را میتوانید به صورت خام مصرف کنید. از آنجا که میوه نرسیده حاوی میزان زیادی لاتکس است، میتواند باعث تحریک انقباضات شود. به همین دلیل بهتر است قبل از مصرف آن را بپزید. این میوه در تهیه سالاد و اسموتی کاربرد زیادی دارد.
میوه های رنگارنگ بخورید تا زوال عقلی نگیرید!+ جزئیات
خواص میوه پاپایا:
خواص و فواید پاپایا بسیار زیاد است. این میوه حاوی آنزیمی به نام پاپایین است. این آنزیم زنجیرههای پروتئینی ماهیچههای گوشت را میشکند و هضم آن را سادهتر میکند. پاپایا سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند کاروتنوئید و لیکوپن، فیبر، انواع ویتامین مانند ویتامین آ و ث و مواد معدنی است.
ارسال نظر