شناسه خبر: ۶۱۸۹
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه شامی ترش رشتی | مواد لازم ترشه شامی

برای خوردن یه شامی ترش تا گیلان نرو؛ خودت درست کن + ویدیو

شامی ترش گیلانی از خوشمزه ترین غذاهایی است که به صورت نونی و برنجی سرو می شود. در ادامه طرز تهیه آن را قرار دادیم.

شامی ترش گیلانی

پر بازدید

ترینی‌ها :

شامی ترش گیلانی از غذاهای بسیار مشهور و لذیذ استان گیلان است که با نام «ترشه شامی» شناخته می شود. شامی ترش گیلانی را می توانید برای ناهار با برنج و یا برای شام بدون برنج سرو کنید. شک نکنید که کسی نیست که شامی ترش گیلانی را نپسندد پس دست به کار شوید.

مواد لازم برای تهیه خورشت شامی ترش گیلانی:

  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده پرچرب
  • ۱ عدد پیاز رنده شده آب گرفته
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • ۲ قاشق غذاخوری نعنا و جعفری خرد شده
  • ۳ الی ۴ عددگوجه فرنگی
  • ۲ الی ۳ عدد سیب زمینی
  • ۲ قاشق غذاخوری پیازداغ
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ عدد نارنج آب گرفته شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری گلپر
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

ویدیو طرز تهیه شامی ترش رشتی

نحوه پخت:

گوشت، پیاز، آرد نخود چی، سبزی های خرد شده، نمک و فلفل رو ورز بدین و یک ساعت تو یخچال بهش استراحت بدین. با دستتون بهشون شکل بدین و دو طرفشون رو سرخ کنین و از ماهیتابه درشون بیارین. بعد داخل همون روغن گوجه ها رو سرخ کنین و درشون بیارن. حالا باز تو همون روغن پیازداغ، رب، نمک، فلفل و زردچوبه رو تفت بدین تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد‌. آب اضافه کنین و وقتی جوش اومد شامی هارو تو سس بذارین تا خوب مغز پختو مزه دار بشن و سس هم قوام بیاد. در نهایت آب نارنج، گوجه های سرخ شده و گلپرم بریزین و اجازه بدین خورشت جا بیوفته و بعد با سیب زمینی هایی که سرخ کردین سرو کنین...

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان