روش تهیه مربا گوجه سبز | مواد لازم مربای گوجه سبز
می دونستی با گوجه سبز میشه مربا درست کرد؟ + طرز تهیه
بعد از خواندن این مطلب، شما یاد می گیرید با میوه خوشمزه گوجه سبز یک مربای جذاب درست کنید.
پر بازدید
- (ویدیو) خواندن عقد آریایی آرام جعفری و بابک انصاری توسط مرجانه گلچین!
- + آهنگ جدید محسن چاوشی به نام پناه + دانلود و متن ترانه
- + (ویدیو) آواز خوانی محمود شهریاری و رقص مهران غفوریان در برنامه شفرونی
- + قسمت 12 برنامه نیمه شب رو از اینجا دانلود کنید!
- + (ویدیو) حادثه تلخ برای مهران غفوریان در برنامه شفرونی!
برای درست کردن یک مربای ملس و خوشمزه؛ مربای گوجه سبز بهترین انتخاب است. گوجه سبز را با هسته و بدون هسته می توان استفاده کرد. در این مطلب روش تهیه ساده و آسان مربای گوجه سبز برای شما توضیح داده شده است.
روش تهیه مربای گوجه سبز خانگی
مواد لازم روش
| گوجه سبز | 1/5 کیلو |
| شکر | 1/5 تا 2 کیلو |
| گلاب | 2 قاشق غذا خوری |
| پودر هل | 1/4 قاشق غذا خوری |
| آب | 2 پیمانه |
روش تهیه مربای گوجه سبز بدون هسته
-
گوجه سبزها را از وسط نصف کنید و به همراه 2 پیمانه آب در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بجوشانید تا هسته هایشان خارج شده و روی آب بیایند تا بتوانید هسته ها را با کف گیر جدا کنید.
-
بعد از این که گوجه سبزها تغییر رنگ دارد شکر را اضافه کنید و بدون هم زدن صبر کنید که شکر حل شود و به مدت نیم ساعت دیگر به جوشاندن مربا با حرارت ملایم ادامه دهید..
-
کف روی مربا را بگیرید و در انتها گلاب و پودر هل را اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و بعد از خنک شدن داخل ظرف دربسته در یخچال نگهداری نمایید.

روش تهیه مربای گوجه سبز با هسته
-
برای تهیه مربا گوجه سبز با هسته؛ دم گوجه سبزها را جدا کنید و به همراه کمی آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید تا نرم شود.
-
بعد از 15 دقیقه که رنگ گوجه سبزها تغییر کرد شکر را اضافه کنید و بدون هم زدن صبر کنید تا شکر حل شود حرارت را کم کنید و حدود 35 دقیقه با حارت ملایم بجوشانید و اجازه دهید مربا قوام بیاید.
-
کف روی مربا را مرتب بگیرید .
-
یک قطره از شربت را داخل نعلبکی بریزید و کمی که خنک شد اگر حالت ژلی گرفت یعنی مربا آماده است.
ارسال نظر