روش تهیه سالاد مرغ سوخاری استرالیایی
سالاد مرغ سوخاری به سبک استرالیایی؛ راز طعمی بی نظیر برای کریسمس
آموزش تهیه سالاد مرغ سوخاری به همراه مواد لازم و مراحل تهیه به ترتیب برای درست کردن این سالاد خوش طعم کریسمسی را یاد میگیرید.
پر بازدید
- (ویدیو) نماد کریسمس ماه تولد شما چیست؟ | نماد کریسمس بر اساس ماه تولد
- + کریسمس در تهران؛ 8 مکان جادویی برای جشن زمستانی
- + سالاد مرغ سوخاری به سبک استرالیایی؛ راز طعمی بی نظیر برای کریسمس
- + بهترین کشورهای اروپایی برای سفر جادویی در کریسمس + عکس
- + آهنگ جدید مجید خراطها به نام بارون زده منتشر شد + دانلود و متن ترانه
سالاد مرغ سوخاری یک مدل سالاد معروف مردم استرالیا هستش که برای مهمانی های کریسمسی تدارک می بینند. آموزش کامل درست کردن این سالاد استرالیایی را یاد بگیرید تا برای مهمانی هایتان متفاوت پذیرایی کنید.
مراحل تهیه سالاد مرغ سوخاری
| مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
| سینه مرغ بدون پوست و استخوان | 500 گرم |
| تخم مرغ | 2 عدد |
| آرد همه منظوره | ¾ پیمانه |
| آرد سوخاری درشت | 1 و ¼ پیمانه |
| روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
| کاهو | 1 عدد بزرگ خرد شده |
| گوجه فرنگی متوسط | 3 عدد |
| زیتون خرد شده | ½ پیمانه |
| قارچ خرد شده | 100 - 150 گرم |
| بیکن | 3 - 4 ورقه |
| پنیر چدار رنده شده | 100 گرم |
| نمک و فلفل | به مقدار لازم |
| مایونز یا سس هانی ماستارد (اختیاری) | به میزان لازم برای سرو |
| لیمو یا سرکه بالزامیک (اختیاری) | به میزان لازم برای سرو |
- مناسب برای 4 نفر
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- سطح آسان
- زمان پخت 20 دقیقه

طرز تهیه:
مرحله اول: مرغ را خرد کنید سینه مرغ را به قطعات بزرگ خرد کنید. بر شها را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. در یک ظرف آرد را بریزید. در یک ظرف دیگر تخم مرغهای زده شده با یک قاشق آب را آماده کنید و در ظرفی دیگر هم آرد سوخاری را بریزید. هر تکه مرغ را اول در آرد بغلتانید، سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا از آرد سوخاری پوشیده شود.

مرحله دوم: مرغ را سوخاری کنید روغن را در تابه زیاد گرم کنید. مر غها را تا زمانی که طلایی و مغزپخت شوند سرخ کنید. این کار برای هر طرف مرغ حدود ۴ - ۶ دقیقه زمان می برد.پس از پخت، مرغها را روی دستمال جذب کننده روغن قرار دهید.
راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی کریسمسی؛ دستور سنتی جمهوری چک

مرحله سوم: بیکن و قارچ را تفت دهید در همان تابه، بیکن را ترد کنید و قار چها را با حرارت بالا چند دقیقه تفت دهید تا آب نیندازند. در صورت تمایل می توانید قارچ را خام هم استفاده کنید.
مرحله چهارم: سبزیجات را آماده کنیدکاهو، گوجه و زیتون را خرد کنید و در ظرف سرو بچینید. بیکن و قارچ را اضافه کنید. مرغ سوخاری را تکه کنید و روی سالاد بچینید. پنیر چدار رنده شده را روی سالاد بپاشید.

مرحله پنجم: سالاد را سرو کنید سس دلخواه را جداگانه سرو کنید یا کمی مایونز مخلوط با یک قاشق عسل و یک قاشق خردل روی سالاد بریزید. می توانید به این سس کمی آب لیمو یا سرکه بالزامیک هم اضافه کنید.

نکات و فوت وفن های طرز تهیه سالاد مرغ سوخاری
در هنگام پخت سالاد مرغ سوخاری به نکات زیر هم توجه داشته باشید:
- تکه های مرغ نباید زیاد بزرگ باشند تا بتوانید آ نها را خوب مغزپخت کنید.
- برای پوشش تردتر، قبل از غلتاندن مرغ در آرد سوخاری، آن را دوباره در آرد سبک بغلتانید.
- توجه کنید که قبل از سرخ کردن مرغ ها، روغن باید داغ باشد ولی نباید دود کند و بسوزد. برای تست میزان داغ شدن روغن یک تکه کوچک آرد سوخاری را در روغن بیندازید. اگر سریع طلایی شد، روغن آماده است.
- اگر می خواهید این سالاد سبک تر و رژیمی تر باشد، مرغ را در فر بپزید یا از هواپز استفاده کنید؛ پیش از پخت روی آرد سوخاری اسپری روغن کنید تا طلایی شود.

- پنیر چدار را می توانید با پنیر پارمزان یا فتا جایگزین کنید.
- سبزیجات را تازه و خشک استفاده کنید تا سالاد آب نیندازد. بهتر است در این سالاد از گوجه گیلاسی استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توانید کمی آووکادو یا ذرت شیرین هم به این سالاد اضافه کنید.
ارسال نظر