روش تهیه کوکوی پاغازه
طرز تهیه کوکو پاغازه؛ غذای محلی کرمانشاهی + مواد لازم و خواص گیاهی پاغازه
دستور پخت کوکوی پاغازه کرمانشاهی، مواد لازم این کوکوی خوشمزه را می بینید و همچنین نکات و خواص گیاه پاغازه را هم بخوانید
پر بازدید
- طرز تهیه کوکو پاغازه؛ غذای محلی کرمانشاهی + مواد لازم و خواص گیاهی پاغازه
- + چطور کوکی زنجبیلی کریسمس درست کنیم؟ دستور آسان با نکات مهم و تزئینات جذاب
- + بلندترین نردبان آتش نشانی در ایران و جهان + عکس
- + طرز تهیه سوکیاکی؛ معروف ترین غذای ژاپنی ها در خانه + مواد لازم و نکات
- + (ویدیو) افشاگری کامران ملک مطیعی درباره جدایی از سریال زیر آسمان شهر!
کوکوی پاغازه یکی از غذاهای محلی و خوشطعم کرمانشاه است که با گیاه کوهی پاغازه درست میشود. این کوکو طعم ملایمی دارد و خیلی سریع آماده میشود. پاغازه بهخاطر عطر خوب و خواصش، این غذا را متفاوت و خوشخوراک میکند. اگر دنبال یک غذای ساده و محلی هستید، کوکوی پاغازه انتخاب خوبی است.
مواد لازم برای تهیه کوکوی پاغازه کرمانشاهی
- سبزی پاغازه 500 گرم
- آرد 1 الی 2 قاشق غذاخوری
- پیاز رنده شده متوسط 1 عدد
- تخم مرغ 4 الی 5 عدد
- سیر له شده 1 حبه
- نمک و زردچوبه به میزان لازم
- روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

دستور تهیه:
-
سبزی پاغازه را پس از پاک کردن، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود، سپس آن را ریز خرد کنید.
-
تخم مرغها را کاسهای شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند، سپس آرد، پیاز رنده شده، سیر له شده، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
-
مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند، سپس پاغازه خرد شده را به آن اضافه کنید.
-
به هم زدن مواد ادامه دهید تا مایه کوکو یکدست شود.
-
روغن را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس مایه کوکوی پاغازه را در روغن داغ بریزید.
-
حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
-
پس از سرخ شدن کوکو پاغازه، آن را برش زده و در ظرف سرو قرار دهید، اطراف کوکو را به سلیقه خود با سبزیجات مختلف تزیین کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید از قالبهای به شکل دلخواه استفاده کرده، قالب را در روغن داغ قرار دهید و پس از گرم شدن قالب، مایه کوکو را در آن بریزید تا کوکوی پاغازه قالبی درست شود.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سبزیجات
.webp)
خواص گیاهی پاغازه
-
پاغازه به درمان یبوست کمک میکند.
-
دمکرده این گیاه را به صورت موضعی برای رفع چین و چروک پوست مصرف میکنند.
-
مصرف این گیاه میتواند در درمان بیماریهایی همچون سنگ کلیه، سنگ مثانه و انسداد روده موثر باشد.
-
از ضماد این گیاه برای درمان ضایعات پوستی استفاده میشود.
-
گیاه پاغازه دارای خاصیت شیرافزایی بوده و برای مادران شیرده مفید است.
-
از دمکرده این گیاه برای دفع خلط و رفع گلودرد چرکی استفاده میشود.
-
مصرف گیاه پاغازه در درمان بیماریهای کبدی موثر است و افراد مبتلا به ناراحتیهای کبدی، باید آن را بیشتر مصرف کنند.
-
ضماد این گیاه میتوان در درمان گزیدگی حشرات موثر باشد.

ارسال نظر