طرز تهیه اسفناج خامه ای با پیاز کاراملی
آموزش تهیه اسفناج خامه ای با پیاز کاراملی؛ رسپی معروف اروپایی برای روزهای سرد سال
اسفناج خامه ای با پیاز کاراملی به همراه مواد لازم و دستور پخت به همراه فوت و فن این غذای گرم و خوشمزه برای روزهای سرد سال را یاد بگیرید.
پر بازدید
- پدیده شفق قطبی نادر آسمان پکن را روشن کرد + ویدیو
- + 7 سریال جدید پلتفرم شیدا برای پاییز و زمستان 1404
- + ماشین های غول پیکر با بیشترین طول را ببینید!
- + آموزش تهیه اسفناج خامه ای با پیاز کاراملی؛ رسپی معروف اروپایی برای روزهای سرد سال
- + جدیدترین عکس های مونا کرمی و سپند امیرسلیمانی در نمایش باران اسیدی
وقتی هوا سرد میشود، هیچ چیزی به اندازه یک وعده گرم و خوشمزه، حال آدم را بهتر نمیکند. اسفناج خامه ای با پیاز کاراملی، یکی از محبوب ترین رسپی های اروپایی است که طعمی نرم، کرمی و شیرین-شور دارد و میتواند کنار نان تازه یا گوشت های ساده، یک وعده کامل و دلنشین بسازد. طرز تهیه این خوراکی خوشمزه و سبک را به شما نشان می دهیم تا روزهای سردتان را با طعم لذیذش گرم کنید.
مواد لازم برای تهیه اسفناج خامه ای با پیاز کاراملی
- پیاز خلالی نازک 200 گرم
- سیر 2 حبه
- جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
- اسفناج تازه 400 گرم
- خامه غلیظ 200 میلی لیتر
- پنیر چدار رنده شده 70 گرم
- نمک به میزان لازم

روش پخت اسفناج خامه ای
1.سیر ها را پوست بگیرید و ساطوری کنید. کمی روغن را در ماهیتابه داغ کنید و پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید. حدود 7 دقیقه پیازها را تفت دهید تا نرم شوند سپس سیر ساطوری را هم به همراه جوزهندی و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید تا عطرشان آزاد شود.
2. اسفناج را به ماهیتابه اضافه کنید تا حجم آن کم شود و بپزد. بعد از این که حجم اسفناج کم شد کمی حرارت را زیاد کنید تا آب اضافی اسفناج کشیده شود.
3. خامه و پنیر هم دمای محیط را به ماهیتابه اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. اسفناج ها را هم بزنید تا ترکیب حاصل غلیظ و کشدار شود. اسفناج خامه ای آماده است. آن را در ظرف دلخواه سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه اسفناج خامه ای با پیاز کاراملی
- می تونید به جای سیر از پودر سیر استفاده کنید.
- در صورت تمایل می تونید به جای پیاز خلالی از پیاز نگینی خرد شده استفاده کنید.
- این ترکیب را می تونید در کنار گوشت قرمز سفید یا ماهی سرو کنید.
- پوره سیب زمینی هم انتخاب مناسبی برای سرو در کنار اسفناج خامه ای و پیاز کاراملی است.
ارسال نظر