شناسه خبر: ۴۷۳۷
لینک کوتاه کپی شد

از بین بردن بوی تخم مرغ | دلیل بوی تخم مرغ در املت

فوت و فن رفع بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + علت آن!

املت گوجه فرنگی املت های پر طرفدار است اما گاهی بوی زهم تخم مرغ اذیت کننده است. همراه ما باشید تا در این مورد به شما راه حل ارائه دهیم.

بوی تخم مرغ

پر بازدید

ترینی‌ها :

بوی زهم تخم مرغ در املت، سبب می شود گاهی از خوردن این غذای محبوب صرف نظر کنیم. املت غذای ساده ای است که مواد اولیه زیادی نیاز ندارد اما بوی زهم تخم مرغ در املت واقعا آزار دهنده است. در این بخش به شما خواهیم گفت که چرا املت بوی زهم تخم مرغ می دهد و چطور می توانید برطرفش کنید.

فوت و فن تهیه یک املت بدون بوی زهم

برای تهیه املت که بوی زهم ندهد و بعد از صرف آن نیازی به خیساندن لیوان‌ها و ظروف در وایتکس و مایع ظرفشویی نباشد، موارد زیر را رعایت کنید:

  • پیاز داغ در املت طعم آن را عوض می کند و سبب می شود املت بوی زهم ندهد.
  • درون املت حتما از ادویه هایی چون فلفل، زردچوبه و... استفاده کنید تا بوی زهم املت از بین برود.
  • اگر به طعم سبزیجات در املت علاقه دارید و می خواهید املت شما بوی زهم ندهد، می‌توانید فلفل دلمه‌ای، سیر و جعفری خرد شده را به صورت جداگانه یا همه را با هم سرخ کنید و پس از سرخ شدن و کشیده شدن آب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
  • برای اینکه املت بوی زهم ندهد تخم مرغ ها را هم بزنید و به آن بیافزایید.
  • هنگام پخت املت درب تابه را باز بگذارید و توجه کنید که تخم مرغ ها به مقدار مناسب پخته شوند.

صبحت رو با یه املت خوشگل و خوشحال شروع کن!+ فیلم

چرا املت بوی زهم می دهد؟

در تهیه املت باید نکاتی را رعایت کنید زیرا انجام اشتباهات زیر سبب می شود املت بوی زهم بدهد، این اشتباهات عبارتند از:

  • هم نزدن تخم مرغ

بسیاری از افراد تخم مرغ را به صورت کامل به گوجه فرنگی اضافه می‌کنند که یک کار اشتباه است، بهتر است تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند. این کار سبب می‌شود که بوی بد تخم مرغ گرفته شود.

  • عدم استفاده از ادویه

برخی افراد به املت فقط نمک اضافه می کنند اما ادویه ها سبب می شوند که املت بوی زهم ندهد، نمک و فلفل و... را به تخم مرغ اضافه کنید و سپس تخم مرغ را به گوجه پخته شده بیافزایید. زردچوبه نیز بوی بد تخم مرغ را رفع کرده و رنگ خوبی به املت شما می دهد پس حتما از آن استفاده کنید. بهتر است زردچوبه را در هنگام پخت گوجه فرنگی و قبل از ریختن تخم مرغ اضافه کنید و اجازه دهید کمی تفت بخورد.

  • هم زدن بیش از حد

در مرحله افزودن تخم مرغ به سایر مواد املت، مخلوط گوجه و تخم مرغ را کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند؛ سپس دیگر املت را هم نزنید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ کم کم بپزد.

  • نپخته بودن تخم مرغ املت

در تهیه املت اجازه ندهید که تخم مرغ خام و نپخته باقی بماند، تخم مکرغ املت نباید بیش از حد خام و یا بیش از حد پخته باشد، تخم مرغ را به اندازه بپزید. اگر روی مایه شل شد و زیر آن پخت، با قاشق‌ برش‌های عمقی کوچکی در املت ایجاد کنید تا مایه به داخل آن رفته و پخته شود، اما آن را هم نزنید.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر