آلزایمر | پیشگیری از آلزایمر | جلوگیری از ابتلا به آلزایمر
چی بخورم که آلزایمر نگیرم؟ | راه ساده اما موثر برای پیشگیری از آلزایمر
طبق آمار سازمان بهداشت جهانی حدود ۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان درگیر آلزایمر هستند.
پر بازدید
- لیگ نخبگان آسیا چیست؟ | جدول لیگ نخبگان آسیا + برنامه کامل بازی ها
- + قسمت دوم سریال «اکنون» با حضور ایرج طهماسب + لینک دانلود
- + معرفی 15 فیلم عاشقانه با حال و هوای پاییزی
- + ورژن ترکی سریال پرطرفدار «شهرزاد» به نام «گریه نکن استانبول» ساخته شد + زمان پخش
- + طرز تهیه کاچی نذری مخصوص سفره حضرت فاطمه (س)
بیماری آلزایمر نوعی از اختلال عصبی است؛ که به شکل تدریجی با بالاتر رفتن سن خود را بروز می دهد. این بیماری پیشرونده باعث کوچک شدن مغز و زوال عقلی فرد و مرگ تدریجی سلول های مغزی او می گردد. بیماری آلزایمر مهم ترین دلایل زوال عقلی است. زوال عقلی باعث کاهش تدریجی در مهارت هایی چون: فکر کردن، انجام کارهای عادی روزمره و ارتباطات اجتماعی می شود. در واقع آلزایمر بیماری است که بر عملکرد شخص در انجام کارهایش به صورت مستقل تاثیر می گذارد
امگا 3 موجود در ماهی های چرب، گردو، روغن زیتون، دانه های کتان، از جمله موادی است که می تواند در پیشگیری از بیماری آلزایمر موثر باشد.همچنین مکمل های غذایی حاوی امگا 3 و روغن ماهی نیز می تواند تاثیر بسزایی در پیشگیری از بیماری آلزایمر داشته باشند.
مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین های C و E
مواد غذایی سرشار از ویتامین های C و E مانند توت فرنگی، بادام زمینی و ... که سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند می توانند با خنثی کردن رادیکال های آزاد خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهند. همچنین ثابت شده است که مواد غذایی غنی از اسید فولیک نیز نقش بسزایی در کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر دارند. این ویتامین در جگر، قلوه، گوشت بدون چربی، حبوبات (لوبیا قرمز، لوبیا سفید، سویا)، گندم، سبزیجات (اسفناج، کلم، کاهو، مارچوبه) و میوه ها (آب پرتقال تازه، موز) و مقدار کمی در زرده تخم مرغ و شیر موجود می باشد و مکمل های غذایی اسید فولیک نیز می تواند در کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر نیز استفاده شود.
رژیم مدیترانه ای
رژیم مدیترانه ای یکی از راهکارهای معمول برای پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر است که حاوی مواد غذایی گیاهی فراوان مثل میوه و سبزیجات، نان ها و دیگر مواد تهیه شده از غلات کامل، سیب زمینی، حبوبات و دیگر دانه ها، غذاهایی با مواد اولیه تازه و فصلی، که در همان منطقه تولید شده و کمترین فرآیند در حین پخت روی آن صورت می گیرد، میوه های تازه به عنوان دسر روزانه، روغن زیتون به عنوان منبع اصلی تامین کننده چربی، مصرف صفر تا چهار عدد تخم مرغ در هفته و مصرف حداقلی از گوشت قرمز است.
ارسال نظر